Koľko eur za tetovanie?
Prosim Vas dievcata tie co mate nieco taketo vytetovane kolko ste platili. Ma to mat 13cm.

@zelenakobyla123 mne vypocital 150 zato sa pytam lebo sa mi zda cena premrstena je to v Banskej Bystrici
Tak 150€ za toto je fakt premrstene. U mojho by to bolo cca 60€. Ale na tvojom mieste by som zvazila vyber obrazku, lebo toto je fakt preflaknute a neoriginalne
150€ je naozaj cez, ale súhlasím s @lindusss2016 nechceš si dať niečo originálne, čo už nemá na sebe xy ľudí?
Ano, €150,- je vela. Ak je ale tater super vyskillovany je mozne, ze podla jeho cennika a skusenosti to sedi. Na takyto nekomplilovany obrazok ti pravdupovediac staci si najst nejakeho lacnejsieho. Lebo toto by mal zvladnut aj zaciatocnik.
150 je veľa. Pred cca 4 rokmi bral u nás v meste teter 50 eur za hodinu práce. Neviem koľko je to teraz. A to je jeden z najlepších
@lenuska9999 ano, u nas tiez tak, ti lepsi 50€/hod byvali. Teraz je to 60€
@zelenakobyla123 mne vypocital 150 zato sa pytam lebo sa mi zda cena premrstena je to v Banskej Bystrici
@anonym_autor aký tater v bb prosim ?

Záleží od tatéra, ale počítaj tak okolo 80-100€ ak chceš naozaj kvalitného tatéra.