icon

Koľko nickov ste tu už prestriedali?

23. apr 2023

Kolko nickov ste tu uz prestriedali?

Strana
z2
domkakvet
23. apr 2023

Ja mam iba tento.

h2
23. apr 2023

Od začiatku mám tento jeden jediný. A ty?

isadoraisa
23. apr 2023

Druhý, po 5 rokoch čo som tu nebola

maca1984
23. apr 2023

Roky mám tento a jediný.
Pochopím to, ak niekomu účet tu zmazali a urobí si nový.
A sú tu aj ženy , čo sa samé zrušili a urobili nový profil.
Podaktoré sú veľmi ľahko rozpoznateľné.
Tak k čomu je to dobré ?

klarissa25
23. apr 2023

Nick sa tu nedá meniť...resp jedine zrušiť aktuálny účet a urobiť nový...a to som ešte nespravila ani nemám v pláne, načo je to dobre ?

petamich
23. apr 2023

len tento

zmrzlinka2021
23. apr 2023

A prečo by človek menil nick?

martinkatinka
23. apr 2023

Tu len tento jeden.

77daniela77
23. apr 2023

Jeden mi staci,nevidim dovod mat 2......

miadi
23. apr 2023

Nemenila som nic jeden Nick tu mam a iny mat nebudem . Myslis ze tie co ich mali viac to tu aj napisu? Pytas sa anonymne a nemozu ti odpisat anonymne . 😉

autor
23. apr 2023

@miadi Nie dva naraz.

klarissa25
23. apr 2023

2 naraz tu mať nemôžes

maca1984
23. apr 2023

Ak tu máš dva naraz, vieš že ich tu mať nemôžeš ?.
Ak ti toto dakto nahlási, vieš že admin vidí ?
Či o čo tu vlastne ide ?

miadi
23. apr 2023

Nie jeden staci stojim si za svojim nazorom. Nepisala by som inak Keby som mala druhy anonymnejsi nick. Nesnazim sa zranit ani urazit niekoho city hoci aj tak sa moze stat ked sa cloveku nepaci Moj nazor na vec . Ale je to len Moj nazor moj uhol pohladu mozno je mimo alebo zatne do živeho. Ale nie s umyslom zranit niekoho ego ale s umyslom pomoct dopatrat sa jadra problemu. Takym istym stylom akym riesim svoje problemy v realite. Nikdy som tu nedala otazku lebo si viem dat sama sto roznych odpovedi a vybrat ktora sa mne zda spravna. A casto je ta chyba aj u mna .. nepotrebujem druhych aby mi otvorili oci som aj sebakriticka. Niektore tu mali 2 Nicky ale admin odhalil rovnaku ip adresu. Pamatam si jednu v skupine pred 8r sama sebe pisala urazky. 🤣ze chodi s babom do shopping centra. Ze je zla mama.. ale asi mala nejaky vaznejsi problem.

galganka
23. apr 2023

...všade mám tento. Nemhanbím sa za seba. 🤣

elmivelmi
23. apr 2023

@klarissa25 preco by si nemohla?Al mas dva tel cisla,dva emaily,da sa to.

maca1984
23. apr 2023

@elmivelmi pretože dvojitá registrácia tu nie je povolená

h2
23. apr 2023

Veď autorka píše, ze nie dva naraz. Tak asi myslí, že sa niekto odtiaľ odhlási, prípadne ho zrušia a potom si založí druhý nick. Neviem pravdupovediac, ako to je, keď niekomu zrušia účet, či sa môže z tej istej IP adresy znovu prihlásiť pod novým nickom. Aj by ma to celkom zaujímalo, ak niekto vie.

autor
23. apr 2023

@h2 Az po rokoch.

autor
23. apr 2023

@h2 Ale ak pouzijes VPN, lahko to obides.

h2
23. apr 2023

Neviem, čo je to VPN. Teda, okrem Verejnosť proti násiliu. 😃

jana_eyre_2
23. apr 2023

Mám druhý, prvý bol takmer rovnaký, zrušila som si ho sama a neskôr sa vratila.. minule mi to bolo vycitane a nerozumiem čo je na tom také zvláštne, keď aj tu v diskusii akoby sa to pokladalo za niečo horšie..

lugie
23. apr 2023

Ja som si tu pred pár rokmi účet zrušila. Keď som otehotnela, tak som si chcela založiť nový ale nešlo to na staré tel. číslo. Čiže som zaregistrovaná cez mužove číslo 😂 ale nechápem prečo to inak nejde 🤔

yanni
23. apr 2023

Ja mam uplne on zaciatku len a len tento a iny som nikdy nemala, a ak by som mala odtialto raz zmiznut (jedno, ci ma vyhodia alebo ja sama seba zrusim), tak sa tu uz nikdy neukažem. Ani pod inym nickom.

yanni
23. apr 2023

@lugie to treba zadavat nejale tel cislo?🙄🙈

lugie
23. apr 2023

@yanni áno, ja keď som sa registrovala tak som zadávala. A musela som to potvrdiť cez SMS. Keď som dala svoje t.č. (povodne, čom som sa sem aj pred tým registrovala) tak mi nešlo, lebo vraj reg. na to číslo už existuje (nepamätám si to doslova). Niečo v tom zmysle proste 😂 nešlo to.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
yanni
23. apr 2023

@lugie ohje, tak ja ak odtialto zmiznem, tak uz sa fakt nezaregistrujem. po prve som v zahranici (sk tel nemam) a po druhe, urcite sem nebudem zadávat svoje tel. cislo. Som na MK tammer 15 rokov, vtedy sa nijake telefony nemuseli registrovat.

elmivelmi
24. apr 2023

@maca1984 Ale nerobis registraciu na jeden telefon,Takze sa to da.

vroni
24. apr 2023

Od začiatku mam len tento, neplánujem meniť, názory mam aké mam, neschovavam sa za viac nickov a ani za anonymné diskusie.

Strana
z2