Koľko peňazí si našetriť na jazdené auto?
Ahojte som v tomto uplne neskusena a nema mi kto poradit tak ma neukamenujte. Som sama s dietatom a potrebujem si kupit auto -je mi v podstate jedno ake ozaj sa nevyznam do toho. Jazdila by som len kratsie vzdialenosti a asi nie prilis casto. Ak by ste mi vedeli dat akekolvek rady, ze kde kupit, ake, za kolko budem velmi vdacna. Samozrejme jazdene nie nove na to nemam financie a ani nebudem mat v blizkej dobe som na RD.. dakujem 🙂
@vikimed ...a za aku cenu ste ho kupili? Ako druhe auto do rodiny (mestske/primestske), ak mate kde doma nabijat a este ma aky-taky dojazd (stav baterie), to moze davat zmysel.
@madeincssr ioniq, za 17t, len 16t km malo najazdené, ako druhé auto do rodiny super, ak niekto býva v dome a teda nabíja za lacno. Na dlhšie trasy, ako výlet do Chorvátska to ale nie je, preto len ako druhé auto, ak ho rodina využije a jazdí dosť km, aby to dávalo ekonomický zmysel.
ako ste sa posunuli ? my sme teraz kupovali ako druhé domov suzuki vitaru v áčkach - poprvom majiteľovi , asi im skončil leasing, je tip top a stála 17 tis , zvláda všetko, má priestranný kufor aj dostatok miesta pre dve sedačky vzadu
@katuskamala1
@madeincssr
Dakujem velmi ste mi pomohli teraz sa aspon trosku budem vediet orientovat a zial nikoho znameho co by predaval nepoznam ale skusim teda pohladat aj mimo bazarov. Inak auto bez klimy a trojdverove absolutne neprichadza do uvahy kedze mam male dieta.
@petrastrbanikova hihi tak daj potom vediet
@anonym_autor ja som kupovala Hyundai i20, malé autíčko, 2011 rok, 1.2 motor, benzín, najazdených 135 000km dva roky dozadu za 3000€, zjednanie z 3300. Je spoľahlivé 🙂 na to čo žena potrebuje k rodine, na nákupy úplne stačí.

@vikimed aka znacka?