Koľko platíte za paušál za mobil?
Poradíte mi, som v 02, nemám viazanosť, v práci aj doma mám WiFi, prevolam do 300 minút mesačne, 2.6 Giga, do 10 sms. Platím 29 Eur.
Finančné mi to nevychádza, vyhovovala by mi suma za paušál max.20 Eur a menej. Poradíte mi?
Radosť
Neobmedzene hovory + sms
5giga
@sante81 a cena?
Chod k operatorovi a povedz mu co chces nech ti urobi cenu.
telecom 12 eur - nekonecné hovory, sms
Dlho som vsak platila do 10 EUR
Ja mám radosť neobmedzene dáta a neobmedzene volania+sms za 23€. Rýchlosť super. Ale majú aj menšie balíčky a je to od O2
@zmrzlinka2021 hm to je dobra cena, ďakujem.
@sonula áno chystám sa, len si robím prehľad dopredu
Radosť (O2) jednoznačne - výborné pokrytie, neobmedzené dáta, sms aj hovory (rýchlosť do 20 Mbit/s, po minutí 100 Gb znížená rýchlosť, ale stále postačujúca). Všetko vidíš v appke, celý prehľad. Cena je 23 € mesačne alebo 20 €, ak zaplatíš dopredu na celý rok. Ak chceš menej dát, tak je to samozrejme lacnejšie.
Inak neskusala si na toto chat gpt? Da ti ponuku s popisom aj s cenami.
@sonula vyskusam
@n_i_ka 4ka nema dobre pokrytie ;)
Za mna ako aj vyse pisu radost vsade pokrytie a dobre ceny
20e
@zuzkaa1991 tiež som už tak počula od viacerých preto som aj napísala, že ja som s tým problém zatiaľ nemala
Ja mam radost, patri k O2, som spokojna, 4ka nie, katastrofa signal, ostatne su predrazene
@danielle21 O2 program radosť už neponuka
Co ja viem cez net sa objednava o2 na pobocke nie ;)
Napiste spravu keby náhodou mate záujem viac pozeram appku da sa objednať;)
Radost je virtualny operator,vyuzivajuci siet O2.
Aj 4ka má lacné paušály
Ja mam Radosť, za 23€ neobmedzené sms/mms, volania aj internet. Každý mesiac sa to samo stiahne z účtu. Som spokojná.
@danielle21 ja mám 4ku. Zatiaľ som nikdy nemala problém so signálom....
Ja som mala 4ku predtým a nedalo sa to používať a to bývam v BA. Napr na diaľnici mi absolutne nechytalo signál. Často som bola nedostupná. Na dedinách detto.. prešla som na radosť a nikdy som nemala problem so signálom, 5G mám na väčšine miestach
Autorka, veď pozri sem: https://www.radost.digital/vylepsena-radost ... Kartu kúpiš aj na benzínke, nainštaluješ appku, všetko je tam intuitívne, jednoduché. Mala som 4-ku, ale bolo to naozaj slabšie s pokrytím signálu, dnes je to možno lepšie. Ale Radosť, aj keď cestujem, používam dáta z mobilu na prenos do android auto - do rádia a žiadne výpadky od východu po západ... Ani nešpekuluj 😉
Mam yoxo od orange, nakolko nic ine ako orange nema u nas pokrytie. Skusala som aj radost aj 4ku, ale bez signalu, resp.signal ako tak, ale internet mi nesiel...
@zmrzlinka2021 to je prosim bez dat?
@lienka9 data mam 6 gb

Zober si základný O2 paušál za 19 €.