icon

Koľko rokov má Tinka Karmažin?

7. feb 2024

Vek Tinky Karmažin? (Tinkine recepty)
Koľko rokov má Tinka?

petrad15
•
8. feb 2024

Akože prežijem bez tejto informácie, ale keby sa dozviem, nevadí mi to 😀

agajka22
•
8. feb 2024

ja myslim ze okolo 35 aj ja som nedavno nad tym chvilu rozmyslala

monik83
•
8. feb 2024

38 rokov má 😉

cookie29
•
8. feb 2024

no ja som jej odhadovala okolo 50ky... a ked minule pozovala s nejakym babatkom, tak som myslela ze vnucatko... podla vsetkeho to je jej dieta, takze asi 50ku mat nebude...

Takze pre info:
Kristína Karmažínová, Dátum narodenia: 06.02.1986

andreakotesova
•
8. feb 2024

@cookie29 aj ja som si myslela, že má viac rokov. Vyzerá staršie...

autor
•
8. feb 2024

@monik83
@cookie29
Wau, ja že je oveľa staršia.

vandica
•
8. feb 2024

Fíha, ja že je to taká dobre vyzerajúca 45tka.

tetapetra
•
8. feb 2024

Ako píše @monik83 je to spolužiačka mojej kolegyne z VŠ. Kedysi sa nevedela dojest burgrov McDonald's 😁a teraz zdravá výživa 😄

puertorico
•
8. feb 2024

ja ju nemôžem !!! moja mama raz spravila nejaký karamelový krém do zákusku , posunula som ho mojej veľmi dobrej kamarátke (jej tete). Tá jej teta jej ho dala a ona ten krém capla na internety, že ona ho vymyslela a všetci jej ho chválili že aká je šikovná a krém úžasný . Keby napíše niečo že "krém od tety", tak sa poteším. ale odvtedy ju nemôžem, klamárku jednu 😂

papaya308
•
8. feb 2024

@puertorico toto som viackrát počula. Že cudzie veci vydáva za svoje

liz_lemon
•
8. feb 2024

@puertorico mala aj nejaku taku kauzu v minulosti, ked ju niekto odhalil, strasne nesympaticka osoba

cookie29
•
8. feb 2024

@puertorico to je u nej bezne podla toho, co som pocula. Proste vykrada napady, aj zo zahranicnych webov a vydava za svoje :( a este na tom aj zaraba. Je to smutne...
@tetapetra no ved aj tak vyzera :( vacsina ludi jej hada okolo 45-50ky

tetapetra
•
8. feb 2024

@cookie29 asi má také gény 🤷🏻‍♀️

zaza911
•
18. okt 2024

Fuj zeny, toto je cisty hnoj. ako dokazete nakvakat a nakydat na inu zenu. A este ste aj vsetky bez fotky. Nezvyknem komentovat taketo splavy, ale mna samu by ludsky zamrzelo, keby si tieto nazory precitam na svoju osobu.

murko14
•
19. okt 2024

@liz_lemon myslím, že to bolo s Miriam Kalisovou,

cookie29
•
19. okt 2024

@zaza911 bavime sa o tej panej, ktora vykrada recepty a ked sa jej nieco nepaci, hoci len preto, ze niekto ma fakticku poznamku k blbosti, ktoru udava, tak jednoducho vymaze prispevok, eventualne blokne dotycneho?

Ano mate pravdu, je to cisty hnoj, ale to co robi ona...

erav
•
30. nov 2025
@puertorico

ja ju nemôžem !!! moja mama raz spravila nejaký karamelový krém do zákusku , posunula som ho mojej veľmi dobrej kamarátke (jej tete). Tá jej teta jej ho dala a ona ten krém capla na internety, že ona ho vymyslela a všetci jej ho chválili že aká je šikovná a krém úžasný . Keby napíše niečo že "krém od tety", tak sa poteším. ale odvtedy ju nemôžem, klamárku jednu 😂

@puertorico nečudujem sa, inak pochádza z Vrablov, zaujímave, že som sa to nedočitala nikde, neviem či sa hanbi že je odtial..