icon

Koľko si doprajete?

26. aug 2022

Ahojte dievcata,
Chcem sa iba spytat lebo sme mali zaujimavu diskusiu s kolegynou ze co si v priebehu mesiaca dopraje alebo nedopraje.
Ja chodim raz za 3 tyzdne na manikuru, pedikuru si robim sama ale sem tam zajdem (ked mam skarede paty :D), kadernicka tiez tak kazde 3 mesiace, masaz raz za mesiac, kozmetika prilezitostne. Pozerala na mna ako puk, pritom zarabame podobne, deti nemame ani jedna.
Ako ste na tom vy?

Strana
z4
kapkaildika
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
27. aug 2022

@kapkaildika nikto ta nezvrhuje pod ciernu zem. Kazdy nech si robi podla svojho uvazenia. A kazdy nech si robi tak ako mu je prijemne. Ak niekto trpi u kadernicky a je mu neprijemna masaz a kozmetika, tak tym padom nie je hned ani chlap, ani nemilovana zena. Urcite teraz vsetky zeny nepoletia sa objednavat do skraslovacich salonov, lebo jedna osoba na modrom koni povedala, ze ked sa nebudem o seba starat v salone, tak ma muz nebude luuubit. Az take jednoznacne to zas nie je😉

nedockavasom
27. aug 2022
missviolet
27. aug 2022

@zorana999 ale ved ziadna zo zien tu nepise ze sa o seba nestara (to by bolo ine), tvoja pichlava reakcia je neprimerana. Kazda sa stara tak ako jej vyhovuje. Moj je jeden z prispevkov ktory spada asi pod tvoju kritiku - chodim len ku kadernicke. Gelove nechty som skusila raz a strasne mi znicili vlastne, takze ostava len uprava doma. Preco je investícia do kvalitnej kozmetiky horsia nez osetrenie kozmeticky? Mam rosaceu a seboreu, kazda kozmeticka ma len dodrbala a plet sa davala dokopy mesiace. Plet mam najkrajsiu, ked pouzivam ozaj kvalitne produkty - vyjde ma to aj 150e mesacne. Ale baby ako ja sme pre teba sockove skraty, ok :D Ja nemam nic proti proceduram, vyskusala som si vsetko, ale len maloco mne konkretne vyhovuje - prevazne zo zdravotnych dovodov ako ta plet, takze tak.

stanulienkat
27. aug 2022

Tá kolegyňa pozerala, že to všetko si akože dopraješ, alebo naopak, ze je to malo? Ja som raz čítala citát exprezidenta Masaryka, ktorý povedal že chudoba je len mentálny stav. A ja s ním súhlasím. Zarábam oveľa menej ako moje kamarátky, ktoré sa tvária, že ledva ledva prežijú a ako je všetko drahé a pritom si aj ja doprajem. Takže častokrát je chyba len v tých ľuďoch, nielen v tom ako je na Slovensku zle a ako ľudia málo zarábajú.

jana_eyre_2
27. aug 2022

@kapkaildika to je pekne krátkozraké že k milovaniu stačí keď je žena upravená.. btw deti svoju mamu a babku určite nemiluju preto ako vyzerá... Ja nemám umelé mihalnice, botox aj nechty mám vlastne a milovaná som našťastie celkom dosť, možno nie 41r ale dosť rokov na to aby som vedela že môj muž ma ľúbi takú aká som... Prave takýmito vyjadreniami práve kritizujes tie, ktoré to robia inak ako ty..

maris5
27. aug 2022

Mne raz bolo vycitane, ze si doprajem. Po doplnujucej otazke, ze co konkretne si doprajem. Prisla odpoved: zeleninu. Uz su to roky, ale stale to nechapem.
Takze pre kazdeho doprianie si, je rozne.

asocial
27. aug 2022

@kapkaildika vidis, a ja som stastna, ze ma rodicia miluju 40 rokov, deti uz takmer 10 rokov, bezpodmienecne, a muza, ktory ma si ma vazi a miluje vyse 18 rokov. Vdacna som, ze moj muz nie je povrchny a vazi si ine hodnoty ako gelove nechty a umele mihalnixe, botox, kacacie pery.... A k tomu vedieme aj deti. Radsej ideme spolu za zazitkom alebo pomozeme tam, kde nie je tolko dopriate.🙂

kris_tin257
27. aug 2022

Mám 31 3 ročné dieťa ja chodím do práce a druhé dieťa na ceste, doprajem si 1x nechty 1x kozmetika 1x vlasy a 1x masáž 😊 snažím sa o seba stále starať, robím s ľuďmi a stále chcem byt atraktívna aj pre manžela

rachelkk
27. aug 2022

@kris_tin257 fotku ! Fotku ! 😄🤷

lauriik
27. aug 2022

Ja si doprajem akurat kadernicku 2x za rok. Vzdy tam sedim 4h takze viac sa mi nechce. Mam vytetovane obocko takze s tym mam klud, na manikuru ani pedikuru nechodim. Masaz obcas cca 1x za dva mesiace. Ale ked sa povie dopriat si tak si skor predstavim cas pre seba bez deti s muzom, kamoskami alebo sama kedy robim co ma bavi - bicyklovanie, dobre jedlo, drink, cestovanie. Alebo ked si kupim drahu znackovu vec ☺️

terina25
27. aug 2022

Necitala som vsetko,stacila mi 1.strana. a podla toho, sa asi o seba staram az prilis 😳 kadernicka 1xmesacne. Domacim odfarbovanim a zehlickovanim mam znicene vlasy,takze doma sa uz nefarbim. Masaz- donedavna som chodila 1xtyzdenne. Musim kvoli zdravotnym problemom. Ale uz som nebola asi 3 mesiace☹ no zajtra konecne idem. Teraz asi po 3 rokoch som si dala urobit aj nechty. Neviem,ci budem davat pravidelne alebo sa to na vykaslem. A obocko taktiez 1xmesacne u kozmeticky spolu s vlasmi. Neviem,ci je to vela,ci malo🤷

ropucha6
27. aug 2022

Nemyslim si, ze je to otazka penazi, pre niekoho to je samozrejmost, niekto to nepotrebuje. Ja chodim ku kadernicke kazdych 7 tyzdnov, na pedikuru kazdych 6. Manikuru som nateraz prerusila, rovnako aj masaze kvoli tehotenstvu. Velmi obcasne nejake obocko alebo riasy.

akinom0077
30. aug 2022

Kozmetika- kazdy mesiac
Vlasy- kazde 3 mesiace
Pedikura- kazde 2-3 mesiace medzitym si robim tyzdenne doma
Nechty- v lete kazdy mesiac, v zime si robim sama.

martabubu
3. sep 2022

Gélové nechty každý mesiac, pedikúra len teraz ako som tehotná, vlasy strihanie raz za pol roka len podstrihnut, nefarbim. Čiže 30€ max 50 mesačne. Mám deti skôr im doprajem už

alofinka
3. mar 2025

Ahoj ja čím som staršia tým si viac doprajem, mam 38,predtym som chodievala len po obchodoch a kupovala oblečenie, teraz chodím raz za mesiac na pedikúru, ku kozmeticke, na obočie, na depiláciu, ku psychologovi.. Nechty si robím sama, teraz som znova skúsila gel lak, pred par rokmi som mala naň alergiu, tak som iba lakovala, ku kaderníčke raz za rok, doprajem si tak ze dám vytepovat gauč, koberce raz za rok, pred tým som to robila sama, dam si umyť auto, reštaurácie...

pieksamaki
3. mar 2025

Ja nič....skoro. ...není času a všetko ide do deti.....zubári sú nehorázne palky pre nas.....

alofinka
3. mar 2025

Mne to robí radosť, teším sa vždy na to, užívam si skrášľovanie..

kassandra25
3. mar 2025

Ja chodim kazdych 5-6 tyzdnov ku kadernícke, kazdy mesiac pedikura a depilacia. Kazdy rok a pol obocie, kazdy rok raz, az dva,razy pery, kazdy rok 3 razy laser cievok. Cca raz za 3 mesiace masáž. Inak kazdý týzden sa venujem behávaniu, dávam 4 - 5 km, cca hodina posilka, hodina plávanie, 2 - 5 h korculovanie.

Strana
z4