Kolko ste boli po operácii žlčníka v nemocnici?

julkaaa1
31. jan 2019

Ahojte caka ma.operacia zlcnika laparoskopicky kolko ste boli hospitalizovane ? Lebo vravia 3 az 4 dni no ja poznam.ženy co napr dnes operovali a zajtra su doma dakujem ...

miroslavakulova
28. mar 2019

@marfikchov Joj tak to závidím veru 🙂 v dobrom samozrejme , ja dúfam že už čoskoro sa budem cítiť ako predtym

haanovajana
28. mar 2019

@miroslavakulova aj ja mam este trochu opuchnute brucho.Tiež v nemocnici 4 dni som bola.Uz teraz mi je dobre.

aduska157
31. mar 2019

Dievčatá ako dlho ste čakali na operáciu?

elumina
3. jún 2020

Ako dlho ste čakali na operáciu? A koľko ste boli PN? Ďakujem.

majovka2019
4. jún 2020

Zaleži, kde v ktorej nemocnici a v ktorom meste. Košice - Šaca, termin dopredu cca mesiac - dva. Operacia v narkoze laparoskopisky, 4 den po operacii domov.

hettinka
4. jún 2020

@elumina ja dom šla ako akútny stav a operovali má v polke septembra, liečbu ukončili v decembri.

elumina
4. jún 2020

@majovka2019 ďakujem

elumina
4. jún 2020

@hettinka cozee? A to aj celý čas si bola PN? To si musela mať už veľmi vážne.

aduska157
4. jún 2020

Ja som čakala cca 2-3 mesiace v Ba Kramáre

hettinka
4. jún 2020

@elumina no áno, velmi, 2x operácia, lebo sa im nepodarilo vybrať kamienky zo žlčovodov na prvýkrát. Ani laparoskopicky sa to už nedalo. Ja som bola na materskej, takže som nemala PN, ale píšem čas liečenia. Z toho 6 týždnov v nemocnici.
Manžel má tiež žlčník vonku, on bol v nemocke týždeň a doma mesiac.

kikusik23
21. nov 2021

@ukulela prosím ta aj mňa to tento týždeň čaká na Sliači mala si prosím ta aj vývod na moc? Ci vobec

ukulela
21. nov 2021

@kikusik23 nemala. A to bolo dobre, lebo ked som mala, tak hneď zápal...

kikusik23
21. nov 2021

@ukulela super ďakujem dúfam ze ani mne nedajú lebo toho sa bojím viac ako operácie. Mam zle skúsenosti s tým pri sekciach

julkaaa1
autor
21. nov 2021

@kikusik23 ahoj bola som pred 2 rokmi a ani mne nedali vyvod na moc

amsi
5. okt 2022

Ahojte,viem že táto téma tu už nie je aktuálna.Ale predsa,keby sa niekto našiel,kto by mi odpísal,by som sa potešila.Čaká ma laporoskopia v TT,má niekto skusenosť s touto štátnou nemocnicou?