icon

Koľko ste mali frajerov pokým ste sa vydali?

6. nov 2021

Koľko ste mali vzťahov,frajerov,partnerov kým ste sa vydali atď

Strana
z2
didi2102
6. nov 2021

Len jedného od 16 a je to mojmanžel 😄 mám 31

66bublinka66
6. nov 2021

K tým sa ti tu nikto neprizná 🤷🏻‍♀️😂

mmoni89
6. nov 2021

@gelifil prečo myslíš? Nemyslím ze to je o náročnosti, niekto si sadne na prvý krát a nepotrebuje skúšať ďalej. Niekto nie. Nieje to o náročnosti

ankare
6. nov 2021

Moj manzel je moj prvy a verím, ze aj posledný. ❤️ Drzim palce! ❤️

mimer
6. nov 2021

@kiwi3 haha 😂 som zo 4 surodencov z toho traja sme si vzali nase ozajstne prve lasky...

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
matkahelka
6. nov 2021

styroch, za piateho som vydata 13 rokov, verim, ze uz siesty nebude 😃

leeo
6. nov 2021

@kiwi3 poznam aj ja take pary. Kamoska sa vydala ako 16 rocna /nie nebola tehotna/ a su spolu doteraz, cize rovnych 20 rokov. Maju 5 deti /najmladsi 8 mesiacov/ a super vztah.

ella_price
6. nov 2021

A ty si ich mala teda koľko? Furt sme sa nedozvedeli 😃 Či si tu spisuješ štatistiku?😆

autor
6. nov 2021

@ella_price asi 6 a 7 manžel

mandarinka555
6. nov 2021

"Asi" ??? Tak to ich určite bolo oveľa viac, keď ich nevieš ani zrátať 😝

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
7. nov 2021

@viestta čítaj vyssie

mmoni89
7. nov 2021

@kiwi3 ja som poznala môjho manžela dávno pred tým než sme začali spolu chodiť. Ale viem ze ako som ho videla prvý krát v živote,, hneď som sa zaľúbila😀nikoho iného som nechcela. Iba som verila a čakala. Mal jeden vzťah, rok, našťastie sa s ňou rozišiel 🤭

mirkaandrej
25. okt 2022

V obchode si berieš hneď prvé nohavice, co uvidíš? Nie, najprv musíš viacero vyskúšať 😁
To hovorím kamoške vždy, keď sa po sťažuje, že prečo si hneď prvého brala za muža😂

Inak, každého osobná vec a určite sa nikto neprizná 🙊

zuzana76
25. okt 2022

@mirkaandrej ak ti tie nohavice sadnu ako uliate, tak ich beries 😉

mirkaandrej
25. okt 2022

@zuzana76 ale nie vždy 😁

petra735
28. okt 2022

Môj manžel je môj prvý frajer, poznáme sa od základky, a od základky a už na základke sme boli ,,frajeri,, chodili sme spolu pod bytovku na ihrisku atď. Spolu sme išli ja strednú a aj na výšku, po ukončený výšky sme sa zobrali, máme jedno dieťa ďalšie čakám ❤️🤣 Zabudla som spomenúť že už v škôlke som bola do neho buchnutá😆 ja som nikdy nelubila iného chlapca než jeho, a u jeho to isté ❤️

mandarinka555
29. okt 2022

@petra735 Keď máme vysokoškolsky vzdelaných ľudí s takou gramatikou, tak niekde nastala chyba...

martul
29. okt 2022

@petra735 wau, odpadla som práve

Strana
z2