Koľko ste mali frajerov pokým ste sa vydali?
Koľko ste mali vzťahov,frajerov,partnerov kým ste sa vydali atď
Jediný dlhodobý priateľ bol môj už manžel, spoznali sme sa keď som mala 20 a on 21. Všetci ostatní boli jedno-dve rande, max. dva týždne "chodenia" a väčšinou mi na nich vždy začalo niečo vadiť takže som to nechala tak, nerada strácam čas 😁 on jediný prešiel sitom a som za to rada, vybrala som si dobre.
ja keď mnou plieskala puberta, tak som mala dvoch "frajerov" , ale to bolo len také že "fíha, si chalan, budem s tebou chodiť". Mala som tak 13 trinásť rokov.
Potom dlho nič a keď som už bola zrelá na ozajstneho frajera, tak som sa spoznala s mojim "o dva týždne manželom" 🙂 Ja som jeho prvá 🙂
To akože autorka očakáva informáciu, s koľkými mužmi sme spali, kým sme sa vydali? Toto je predsa každého osobná vec, nemusí o tom vedieť celý svet.
Zatiaľ sú tu také ako ja. Do 18 bolo blaznenie s babami,potom vysoká, už boli aj chalani,ale to vydržalo tak do ďalšej akcie, a v 23 môj manžel, láska ako hrom a sme spolu šťastní už 13 rokov
2rocny vztah, 7rocny vztah, 1rocny vztah a potom manzel - aktualne sme spolu 6 rokov a snad este dlho budeme. Som narocna na chlapov 🙂
fuha, to kde sa berie hned prvy chlap? to mi pride bud ako z romantickeho filmu alebo ze nebolo na vyber. ja takeho nikoho nepoznam
Ja som mala dva vazne vztahy, z druheho priatela sa stal manzel a zanedlho sme sa rozviedli. Odvtedy som uz nejaky ten rok sama a vyhovuje mi to. Kazdy je iny, spravne cislo neexistuje 🙂
Nuz prvý v 17=4roky, potom som odišla na výšku kde som spoznala bývalého s tým som bola 8 😂 teraz? Po tridsiatke zas sama v cudzine už nehľadám 😂 a pomedzi to boli nejaké flirty romaniky nezáväzne veci - mladosť pochabosť ale neľutujem nič všetko ma niečomu naučilo čo od života chcem a hlavne čo nechcem! 🙂 teraz som spokojná a uvidím čo mi život prinesie
@kiwi3 ja mám veľmi dobrú kamošku ktorá je s manželom od základnej! Už to bude snáď aj 15 rokov áno aj take existuje žiaľ Noe každej sa to pošťastí 😂