Koľko stojí dovoz tovaru z Čiech?

bendacka
4. dec 2009

Na internetovom bazári som si našla pekný fusak. Smola je však, že je to v Čechách. Poraďte mi prosím ako by som ho dostala k nám pri čo najnižších poplatkoch. V banke som totiž zistila, že poplatok za prevod je minimálne 7,-- Eur a to ešte možno zoberie nejaký poplatok aj banka príjemcu a poštovné z Čiech je okolo 250,-- Czk. A to sa mi teda poriadne predraží. Takýto fusak však nemôžem zohnať tu a veľmi ho chcem. Neostáva mi nič iné, len ho takto riadne zaplatiť? Ďakujem za pomoc.

trixi
4. dec 2009

ahoj, najjednoduchsie je, ked mas niekoho, kto chodi do Ciech, nech im vlozi peniaze na ucet v CR, alebo mat znameho v CR. Presne ako pises, okrem Tvojej banky musis zaplatit aj poplatok zahranicnej banky a postovne tiez nie je zadarmo. Asi som Ti nepomohla. Mozno tu je niekto kto to ma nejako premakane.

bendacka
autor
4. dec 2009

Ale pomohla. Nenapadlo ma, že máme známych na Morave. A môžem to vyskúšať. Ďakujem.
Pa

emjee
4. dec 2009

btw. ak si nechas poslat tovar zo zahranicia na dobierku, tak ta to vyjde takisto, lebo pri dodani si este posta od teba vypyta zopar eur za prevod dobierkovych penazi do zahranicia

bendacka
autor
4. dec 2009

No, najlepšie bude asi cez tých známych. Ďakujem za pomoc.

rabiva
10. mar 2011

Nevie mi niekto poradiť, ako to je s dodanim tovaru z CR na Slovensko - kupa cez inzerat, nie je to ziadny e-shop, ktory prepravca je najlepsi - opati sa viac Ceska posta, UPS, DHL...? 😕 Malo by ist o dobierku. Dakujem za akekolvek info 😎

denisocka
24. mar 2011

obnovujem temu ,

akýým sposobom uhradim cez IB an učet v čechách sumu pri čo najmenšom poplatku ???? viem,že čosi existuje,nejaky prevod za par centov,len ako "na to" ?