icon

Koľko stojí originál Armani šál?

gazgaz
26. apr 2014

Chcem sa zbavit panskeho tensieho original salu zn.Armani, nikdy nenoseneho a nemam ani sajnu, co zan pytat.Poradi niekto? 🙂

sissy27
26. apr 2014

@gazgaz ak sa bavíme o originále, tak aký je to materiál, kolekcia?
tu je originál armani obchod, pozri si ceny http://www.armani.com/sk/giorgioarmani/men/othe...

gazgaz
autor
27. apr 2014

@sissy27 no ide o to, ze ten sal mam doma uzmasi 5 rokov, takze preto absolutne nerutusim...nwchcem dat malo, ani moc 😀

sissy27
27. apr 2014

@gazgaz ak ho predáš aj len za 1€ tak to bude o 1€ viac, ako zaňho dostaneš ak bude ešte ďalších 5 rokov ležať v skrini a prípadne si na ňom pochutia mole 😀
ale naozaj je dôležité, či je to originál a aký je to materiál... daj sumu takú, na koľko si ho ceníš ty, ak sa nepredá tak buď dáš cenu dole alebo si ho ponecháš v skrini 🙂

dada1212
27. apr 2014

hm, no ak ti zavadzia v skrini a poriadne ani nevieš ako si sa k nemu dostala, tak asi originál nebude, lebo keby si do niečoho investovala takú sumu alebo by investoval niekto z okolia, asi by si to mal dobre v pamäti. 😅

gazgaz
autor
27. apr 2014

Viem odkial je, od koho je a co som pozerala podla coho spoznat original Armani, tak vsetko sedi.
@dada1212

gazgaz
autor
27. apr 2014

@sissy27 tak ho asi niekomu posuniem a urobim radost zadarmo, lebo tu sa odpovedi nedockam, ale dakujem 🙂

sissy27
27. apr 2014

@gazgaz ja neviem čo chceš počuť - konkrétnu sumu? dala som ti link priamo na pánske šále armani, sú tam ceny, tak sa máš od čoho odraziť... dvakrát som sa ťa pýtala, či je to originál a aký je to materiál alebo kolekcia, neodpovedala si, tak podla čoho ti máme odhadnúť cenu? hodvábny originál má určite vyššiu hodnotu ako polyesterový fake... za originál si môžeš pýtať v pohode aj 200€ - druhá vec je, či ti to niekto kúpi, hlavne ak tú originalitu nevieš nijako doložiť, a kto na to má, tak si kúpi priamo u armaniho... a fake začína na ebay okolo 20€ čo som tak zbežne pozrela...