Koľko stupňov je ideálnych na letné šaty?
Ahojte baby ja som už zufala😆😆 Už na začiatku aprila som si pokupovala veci na leto, reku nech potom nebeham. A teraz som taka nedočkava...toľko krasnych veci a ja ani neviem ci si ich mozem obliecť...lebo to pocasie je ako na hojdacke.
Dneska ma byt 22 stupnov ...to asi vidim na nejake rifle s kratkym trickom.
A povolenie chceš od koho? Však ak vieš ze ti v tom nebude zima tak si ich obleč
No u nas je posledne 3 dni rano uz 15 stupnov, ja obliekam saty, na to tenku bundicku a kludne uz hole nohy. Neviem kde byvas, ja Trnava a teda cez den sa aktualne uz otepli na 25 aviac, takze na saty a hole nohy, ci ruky uz je uplne v pohode.
Tak ty si môžeš obliect kludne aj letné šaty.. Závisi od toho, ako si ty otuzila, a keď sa ti zdá, že ešte je chladno, alebo žiješ niekde pod Tatrami, tak tiež s tým nič neurobíš. Nedockavostou si nijako nepomôžes. Leto ešte bude, máj už posledné roky je stále taký, pár teplých dní, ale väčšinou je ešte chladno a klamlivé počasie. Veď leto ešte bude, saty ešte určite využiješ.
stupne som nikdy neriesila, dolezite je, ako ti je pocitovo.
niekto by si pri 22stupnoch dal letne saty,iny sa zahali od halvy po paty. kazdy zvladneme neico ine.
Ale inak este podotknem ze je to dost individualne. Niekomu je pri 22 C este zima na saty, iny uz chodi pri 18C v kratkom. Takze oblec si ich kedy to ty citis.. 22C je podla mna dost na letne saty, ak nefuka studeny vietor.
V Irsku kludne aj 17 🙈 Ved sa oblec tak, aby bolo pohodlne tebe… Ked ma byt 22, kludne si daj saty a rifovku, pre istotu zbal pancusky a si vybavena.
Dcerka uz nosi do skolky a to rano ideme na bicykli rano mala svetrik ma vrchu
Rovnaké teploty sú aktuálne aj u nás (Švédsko), včera som mala letné šaty vonku na káve a dnes idem na nákup do tržnice a na kávu a tiež pôjdem v šatoch. 22 stupňov je za mňa už počasie na letné šaty.
Podľa mna 22 je idealne na saty, ja uz nosim, a dcerke som dala 3/4-ove gate a kratke tricko
Ráno mam sveter a šaty a poobede len šaty. To ti musí niekto schváliť?
V podstate ma stupne nezaujimaju, ked mi je teplo obleciem si nieco lahsie, ked mi je zima, tak teplejsie. Vobec ma nezaujima co nosia in a ani necakam, ze mi niekto povoli obliect si zimnu bundu ked mi je zima a letne saty ked mi je teplo

Ja som mala vcera...bolo 26 stupnov...rano cardigan cez to (16 stupnov)... dnes je uz zas hnusne u nas na severe...