icon

Koľko trvá kým mi donesú tovar z Tesca?

nikolet29
6. apr 2021

Koľko trvá kým mi tovar donesú? Aká je cena dopravy?

viestta
Odpoveď bola odstránená
janai1
Odpoveď bola odstránená
nikolet29
autor
6. apr 2021

Pozerám že keď nakúpite pod 30e tak sa platí navyše 3e

viestta
Odpoveď bola odstránená
mima1
6. apr 2021

Ak nepotrebujes hned dalsi den byva tam doprava aj za 0,98

nikolet29
autor
6. apr 2021

@mima1 Práveže pozerám aj o týždeň a su tam také isté ceny ako zajtra..pod 3e nieje doprava

mima1
6. apr 2021

Neviem ja objednavam a byvaju ceny dopravy rozne 2,99 1,99 0,99

brezza
6. apr 2021

Ja som mala zatial vzdy dopravu zdarma pri nakupe nad 100 €. Ale tieto podmienky a ceny sa im mozu menit, treba si to odsledovat na stranke.

pondelok01
6. apr 2021

@mima1 asi zavisi od lokality, ja platim od 2,49 do 4,99€, menej som este nevidela.

karolinakr
6. apr 2021

@viestta mne niekto hovoril, ze ked si objednaš v Tescu prinesu ti to za mesiac ( v decembri) 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
elanor
6. apr 2021

@nikolet29 a co tak si otvorit stranku tesco nakupu, a vsetko si to tam pozriet a precitat? Nieje to jednoduchsie?

elanor
6. apr 2021

@karolinakr ty si vyberas konkretny den, kedy ti to maju priniest. Jasne, ze ked sa spamatas na poslednu chvilu, hlavne pred sviatkami, tak volny termin na dalsi den, ani na najblizsich x-par dni volny nebude. V ponuke mavaju nabjlizse 3 tyzdne a ty si vyberies volny termin a vtedy ti donesu. Nieze ty si objednas vymyslim si dnes, a teraz cakas mesiac bez toho aby si vedela kedy pridu. To nieje ako objednat si balik z aliexpressu 😀

elanor
6. apr 2021

@viestta pocas prvej vlny sa terminy behom par dni rozchytali a potom kazdy den o polnoci otvarali dalsi den o 4-5 tyzdnov. A casy sa minuly za par minut az hodin. Vacsinou rano okolo 8mej uz bol novy den fuc.

nikolet29
autor
6. apr 2021

@viestta ja práveže potrebujem niečo pre bábo, vlastne je to drobnosť ktorá už nieje v kamennom tescu

simca06022011
6. apr 2021

Mas rozpisane vsetko na webe ked objednavas... ak robis maly nakup, jednopolozkovy, tak urcite nebudes mat lacnejsiu dopravu. To sa musi predavajucemu aj oplatit, ti to priniest. Cize bud si priplatis, alebo sprav vacsi nakup

viestta
Odpoveď bola odstránená
catherinah
6. apr 2021

Cena dopravy záleží od lokality, datumu a casu.

catherinah
6. apr 2021

@nikolet29 moze sa stat, ze tu drobnost pre babo mat nebudu a donesu nahradu, ktoru nemusíš prebrať. Tam sa priratava 3€, ak nemas nakup nad 30 €.