Koľko trvá kým mi donesú tovar z Tesca?
Koľko trvá kým mi tovar donesú? Aká je cena dopravy?
Ja som mala zatial vzdy dopravu zdarma pri nakupe nad 100 €. Ale tieto podmienky a ceny sa im mozu menit, treba si to odsledovat na stranke.
@mima1 asi zavisi od lokality, ja platim od 2,49 do 4,99€, menej som este nevidela.
@viestta mne niekto hovoril, ze ked si objednaš v Tescu prinesu ti to za mesiac ( v decembri) 😂
@karolinakr ty si vyberas konkretny den, kedy ti to maju priniest. Jasne, ze ked sa spamatas na poslednu chvilu, hlavne pred sviatkami, tak volny termin na dalsi den, ani na najblizsich x-par dni volny nebude. V ponuke mavaju nabjlizse 3 tyzdne a ty si vyberies volny termin a vtedy ti donesu. Nieze ty si objednas vymyslim si dnes, a teraz cakas mesiac bez toho aby si vedela kedy pridu. To nieje ako objednat si balik z aliexpressu 😀
Mas rozpisane vsetko na webe ked objednavas... ak robis maly nakup, jednopolozkovy, tak urcite nebudes mat lacnejsiu dopravu. To sa musi predavajucemu aj oplatit, ti to priniest. Cize bud si priplatis, alebo sprav vacsi nakup
@nikolet29 moze sa stat, ze tu drobnost pre babo mat nebudu a donesu nahradu, ktoru nemusíš prebrať. Tam sa priratava 3€, ak nemas nakup nad 30 €.