icon

Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?

cecil36
15. apr 2012

Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂

jajkajajka
17. nov 2016

Hladám si upratovanie bytov a RD ako klasické upratovanie poprípade zehlenie umývanie okien
Kontakt na mňa 0915255284

vladagossa
18. nov 2016

@mmonci Dobry den, este stale mate zaujem o upratovanie? Hladame niekoho na upratovanie 4. izb. bytu v Petrzalke.

janet24
18. nov 2016

@vladagossa v klude sa mi ozvite

oli_z_race
9. dec 2016

Ahojte, hladam slecnu/pani na predvianocne upratovanie RD v Raci-Ba. Je tu niekto kto by mal zaujem? zlata.vila@seznam.cz.

jana2311
10. dec 2016

Ahojte, hladam slecnu/pani na pravidelne upratovanie 2iz. bytu v BA. ponukam 5€/hod.
kontakt 0903 128 533.

andrew1980
Odpoveď bola odstránená
hanelka1
27. jan 2017

Ahoj, ponukam prácu sikovnej, diskretnej, zodpovednej a preciznej pani ZIVNOSTNICKE.ide o upratovanie kancelárií V Petržalke, po-str.-Pia po 17,00 hod, cca na 2-3 hod.tzn.6-9 hod,/ týždeň, plat 200 euro /mesiac paušálne, čistiace prostriedky dodáme. Píšte mi IP v prípade záujmu, ďakujem.

rukolka
28. jan 2017

Hladame upratovacku do 4i bytu v Petrzalke - novostavba. Poprosim poslat sukromnu spravu.

adrianavrbovska
28. jan 2017

@rukolka hladate na stalo upratovacku ?ci len na jedno upratanie?

hanelka1
29. jan 2017

@adrianavrbovska hľadáme na stalo

janet24
29. jan 2017

@rukolka mas spravu uz dlhoo.Ozvi sa

mamcadada
6. mar 2017

Dobry den,
ak potrebujete vypomoc v domacnosti v Bratislave a okoli,
mozete ma kontaktovat.
Dakujem.
Zelam pekny den
🌷

cognos
13. mar 2017

@janet24 počuli ste už o takom vynáleze, normálne že vedci vynaliezli v minulých rokoch, že sa to volá elektronická pošta? prípadne elektronický počtový holub ak to preferujete.. : )

janet24
15. mar 2017

@cognos skuste nechlastat popripade nefetovat ked sa rozhodnete sem nabuduce nieco napisat.Nema to hlavu ani patu.

anos25
19. máj 2017

@mamcadada dobry den, mate este volno, co sa tyka upratovania? Dakujem

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
cognos
19. máj 2017

@janet24 skúsim, vám odporúčam premýšľať a použiť aj užitočné gény, život nie je len na fóre, ale to vy pri všetkej úcte asi nepochopite 🙂) alebo možno sa mýlim a potom sa osptavedlňujem a vám prajem aby ste zabudli na mna

zaro1954
Odpoveď bola odstránená
tytana
23. jún 2017

Hľadám pani/slečnu na upratovanie 3-izbového bytu, Bratislava - Staré mesto, oblasť Machnáč. Rozsah 2-3 hodiny týždenne, ponúkam 5 eur na hodinu. Ponuky prosím do správy. Ďakujem.

janet24
23. jún 2017

@tytana 2-3 hodky na3 izbak? Nemozne🙂

mamcadada
24. jún 2017

@tytana
Dobry den,
upratovanie potrebujete prosim kazdy tyzden, alebo by Vam stacilo raz za 2 tyzdne?
Ktore dni a aky cas preferujete?
Dakujem.

chcemruzu1
25. jún 2017

Ahojte,chodievam upratovat RD, byty,umývať okná,žehliť.chodim tak do ,70km od senca.upratujem jednorazovo aj podľa dohody.chodievam aj upratovat po maliaroch a novostavby.ak by ste potrebovali pomôcť s upratovaním,kľudne volajte ,píšte 0915532309 lubica

stella03
25. jún 2017

Ahojte, Trenčín, Trenčianske Teplice, ponúkam pomoc v domacnosti, upratovanie bytov, domov.V pripade zaujmu prosim IP.

lola23
4. aug 2017

Moja mamina hľadá prácu na upratovanie alebo výpomoc v domácnosti v rámci Bratislavy.ma s touto prácou dlhoročné skúsenosti.Je šikovna, slušná, spoľahlivá, zodpovedna.

wolferova
Autor odpoveď zmazal
zaro1954
1. sep 2017

@lola23 , ak má mama záujem o túto prácu- ponúkame prácu na pozíciu gazdinka. Viac na www.anerhaus.sk

dominika2626
2. sep 2017

Ahojte, chcem sa len informovat. Bolo mi ponuknute upratovat firmu cca na 4h denne. Ide o 400m2, su to 2 poschodia, klasika-utriet prach, poumyvat, povysavat kancelarie, schodiste, 2x kuchynka 4x wc. Chcem sa spytat ci 20€ za 1den (400m2) nie je malo. Je to v Ba. Dakujem za odpovede.

miruska7
12. sep 2017

@dominika2626 No je to velmi malo urcite to neberte je to zdieranie.Mam s tym skusenosti.Tiez upravujeme v Ba.

dominika2626
12. sep 2017

@miruska7 dakujem za info. Uz som to zrusila. Som rada, ze viaceri ludia maju ten isty nazor, ze je to velmi malo. Mala som pocit, ze som velmi narocna. Bolo mi povedane, ze je to dobre zaplatene 😂

kabelkymoda
2. okt 2017

Nechcem sa tu rozpisovať ,ale každý dopyt alebo otázka znie : " Nepoznáte - Hľadám PRECÍZNU a SPOĽAHLIVÚ /počúvate sa ?/ pani na upratovanie. Ponúkam 5.- eur/hod." A ďalej pokračujete . " Práca je na 2-3 hod. BEŽNÉ UPRATOVANIE " Moja otázka znie . " Keď ponúkate AŽ 5.- eur/hod. prečo si to nepoupratujete radšej sami a nejdete za tých 15.- eur na DOBRÚ večeru s partnerom.?"

Dobrá rada
Za PRECÍZNOSŤ a SPOĽAHLIVOSŤ si treba dobré priplatiť a vážiť si prácu toho druhého.
A nakoniec. Áno, sú ženy,ktoré vám pôjdu PRECÍZNE A SPO2AHLIVO upratať za 2-3 hod aj zadarmo.