Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?
Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂
@mmonci Dobry den, este stale mate zaujem o upratovanie? Hladame niekoho na upratovanie 4. izb. bytu v Petrzalke.
@vladagossa v klude sa mi ozvite
Ahojte, hladam slecnu/pani na predvianocne upratovanie RD v Raci-Ba. Je tu niekto kto by mal zaujem? zlata.vila@seznam.cz.
Ahojte, hladam slecnu/pani na pravidelne upratovanie 2iz. bytu v BA. ponukam 5€/hod.
kontakt 0903 128 533.
Ahoj, ponukam prácu sikovnej, diskretnej, zodpovednej a preciznej pani ZIVNOSTNICKE.ide o upratovanie kancelárií V Petržalke, po-str.-Pia po 17,00 hod, cca na 2-3 hod.tzn.6-9 hod,/ týždeň, plat 200 euro /mesiac paušálne, čistiace prostriedky dodáme. Píšte mi IP v prípade záujmu, ďakujem.
Hladame upratovacku do 4i bytu v Petrzalke - novostavba. Poprosim poslat sukromnu spravu.
@rukolka hladate na stalo upratovacku ?ci len na jedno upratanie?
@adrianavrbovska hľadáme na stalo
Dobry den,
ak potrebujete vypomoc v domacnosti v Bratislave a okoli,
mozete ma kontaktovat.
Dakujem.
Zelam pekny den
🌷
Hľadám pani/slečnu na upratovanie 3-izbového bytu, Bratislava - Staré mesto, oblasť Machnáč. Rozsah 2-3 hodiny týždenne, ponúkam 5 eur na hodinu. Ponuky prosím do správy. Ďakujem.
Ahojte,chodievam upratovat RD, byty,umývať okná,žehliť.chodim tak do ,70km od senca.upratujem jednorazovo aj podľa dohody.chodievam aj upratovat po maliaroch a novostavby.ak by ste potrebovali pomôcť s upratovaním,kľudne volajte ,píšte 0915532309 lubica
Ahojte, Trenčín, Trenčianske Teplice, ponúkam pomoc v domacnosti, upratovanie bytov, domov.V pripade zaujmu prosim IP.
Moja mamina hľadá prácu na upratovanie alebo výpomoc v domácnosti v rámci Bratislavy.ma s touto prácou dlhoročné skúsenosti.Je šikovna, slušná, spoľahlivá, zodpovedna.
@lola23 , ak má mama záujem o túto prácu- ponúkame prácu na pozíciu gazdinka. Viac na www.anerhaus.sk
Ahojte, chcem sa len informovat. Bolo mi ponuknute upratovat firmu cca na 4h denne. Ide o 400m2, su to 2 poschodia, klasika-utriet prach, poumyvat, povysavat kancelarie, schodiste, 2x kuchynka 4x wc. Chcem sa spytat ci 20€ za 1den (400m2) nie je malo. Je to v Ba. Dakujem za odpovede.
@dominika2626 No je to velmi malo urcite to neberte je to zdieranie.Mam s tym skusenosti.Tiez upravujeme v Ba.
@miruska7 dakujem za info. Uz som to zrusila. Som rada, ze viaceri ludia maju ten isty nazor, ze je to velmi malo. Mala som pocit, ze som velmi narocna. Bolo mi povedane, ze je to dobre zaplatene 😂
Nechcem sa tu rozpisovať ,ale každý dopyt alebo otázka znie : " Nepoznáte - Hľadám PRECÍZNU a SPOĽAHLIVÚ /počúvate sa ?/ pani na upratovanie. Ponúkam 5.- eur/hod." A ďalej pokračujete . " Práca je na 2-3 hod. BEŽNÉ UPRATOVANIE " Moja otázka znie . " Keď ponúkate AŽ 5.- eur/hod. prečo si to nepoupratujete radšej sami a nejdete za tých 15.- eur na DOBRÚ večeru s partnerom.?"
Dobrá rada
Za PRECÍZNOSŤ a SPOĽAHLIVOSŤ si treba dobré priplatiť a vážiť si prácu toho druhého.
A nakoniec. Áno, sú ženy,ktoré vám pôjdu PRECÍZNE A SPO2AHLIVO upratať za 2-3 hod aj zadarmo.

Hladám si upratovanie bytov a RD ako klasické upratovanie poprípade zehlenie umývanie okien
Kontakt na mňa 0915255284