Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?
Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂
Upratovanie RD cca 130m2 poschodový :
- 5 izieb /kuchyňa spojená s obývacou izbou /
- 1 kúp.
- 2 WC
Cena 5.- eur hod.
Upratané za dve hodiny. Majiteľka bola spokojná,pani bola spokojná dostala 10.- eur. Dnes som dostala takúto odpoveď. Reagovala som na dopyt. Nemám slov.
@kabelkyamoda prosiiim za 2hodiny 130m2 a majitelka bola spokojna? Tak ja som padla na hlavu asi
Áno. Dobré ste čítala . Bola spokojná. Túto moju skúsenosť sem píšem IBA zdôvodu dopytov "SPOĽAHLIVO a PRECÍZNE ". Každá chápeme tieto dve čarovné slovíčka inak. a každá DÁMA vie,že či je to RD alebo IBA 3-izb.byt nie je možné upratanie za 2-3 hod. PRECÍZNE.DÁMY , by chceli mať čisto ale zaplatiť to nechcú. Jeden komentár tu je,že 5.- eur/hod. je dosť lebo cez firmu dostávajú 3-eur/hod. Budem sa opakovať. Upratujte si samé a 15.- eur minte na DOBRÚ večeru s partnerom
Nejaka mamina, pani na upratovanie do Petrzalky? 4 izbovy byt. Dakujem.
@alabama0011
Dobrý deň,
ponúkam Vám bežné upratovanie, V prípade záujmu ma kontaktujte.
MImi
@alabama0011 Prosím je to ešte aktuálne?Dakujem moj kontakt je 0940778450.
Dobrý den, mám upratovaciu firmu a ponukám upratovanie bytov,spoločných priestoroch,domov, hĺbkové čistenie, tepovanie a pod. Keď nejaké otázky kľudne sa pýtajte. Ďakujem
Dobrý večer prajem,moja mamina si hľadá prácu-upratovanie bytu alebo RD v Bratislave. Má s upratovaním dlhoročné skúsenosti,je veľmi šikovná,spoľahlivá. píšte prosím sem.ďakujem
@kabelkyamoda počúvajte nenicte tu zákazky a nemajte blbe pripomienky.Aj 5€ je malo za tu pracu ktorú robíme.Dovidenia
@miruska7
Nerozumiem Vašej poznámke. Kto tu ničí zákazky ?
Trenčín, Trenčianske Teplice. Upratovanie bytov, rodinných domov. Spoľahlivo, diskrétne. V prípade záujmu mi napíšte IP.
Prepáčte pomýlila som sa zle som to pochopila.Mate pravdu čo ste napísali.
@miruska7
Ja som si to myslel,že ste to asi zle pochopila. Moje 3 komentáre musia hovoriť za všetko a najmä tento :
Nechcem sa tu rozpisovať ,ale každý dopyt alebo otázka znie : " Nepoznáte - Hľadám PRECÍZNU a SPOĽAHLIVÚ /počúvate sa ?/ pani na upratovanie. Ponúkam 5.- eur/hod." A ďalej pokračujete . " Práca je na 2-3 hod. BEŽNÉ UPRATOVANIE " Moja otázka znie . " Keď ponúkate AŽ 5.- eur/hod. prečo si to nepoupratujete radšej sami a nejdete za tých 15.- eur na DOBRÚ večeru s partnerom.?"
Dobrá rada
Za PRECÍZNOSŤ a SPOĽAHLIVOSŤ si treba dobré priplatiť a vážiť si prácu toho druhého.
A nakoniec. Áno, sú ženy,ktoré vám pôjdu PRECÍZNE A SPO2AHLIVO upratať za 2-3 hod aj zadarmo.
@kabelkyamodaa chcela by som vidiet ten por
@kabelkyamoda no ved prave ja som teraz v stredu mala taku zákazku ze som sa strašne popalila.To znamena ze po prve,chceli urobit za 5€tolko prace ze ani nehovorím.No a po druhe,ze co som urobila za 4h ze po mne nic nevidno.No a po tretie to spravanie a arogancia ani nehovorím.Takže s toho vyplýva ze nech si to upracu sami za taky smiešny peniaz a za tolko roboty.
@miruska7 To sa Vám "čudujem" , že ste vôbec išla upratovať za 5.- eur/hod. Ja som sa taktiež popálila. Ako som už napísala upratujte si same a za 15.- eur večera s partnerom v Mc .......
Za upratovanie v Bratislave sa berie podla toho ci je to dom alebo byt a ci je to bezne alebo po rekonstrukcii upratovanie.Ni ale od 6€ na hod. urcite nizsie po zlých skúsenostiach nepôjdem.
@miruska7 RD do cca 150m2 bežné upratovanie od 60.- eur. Byty od 25.- eur Som z BA.
hladam sikulku ktora vie utriet prach, povysavat, zmyt podlahu plus wc a kupelna, kuchyna. uplne novy malicky prerobeny byt 36 m. ja viem upratovat 🙂 ale mam dovody preco niekoho potrebujem. okolie Figara, najlepsie v piatok po 16.00. jedine pravidelne!!!! Tyzdenne intervaly.
Lubica 0911420277

@kabelkymoda a dalsia vec za 2-3 hodiny ten poriadok aj tak musi vyzerat