icon

Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?

cecil36
15. apr 2012

Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂

Strana
z6
stella03
20. jan 2018

Trenčín, Trenčianske Teplice - upratovanie domacnosti spoľahlivo, zodpovedne.

siimoonaa
11. feb 2018

Hľadám šikovnú spoľahlivú osobu na upratovanie domácnosti jeden, prípadne viackrát do týždňa. Byt je v Bratislave -Petržalke. Pracovná doba je flexibilná podla dohody. Odmena 5€/hod. V prípade spokojnosti možná dlhodobá spolupráca. Ďakujem a pekný deň

lilitela
8. apr 2018

prosim vas idu vam vytvarat nove diskusie? Ja som asi hotentot. Ked dam vytvorit diskusiu, hodi ma to na nejake diskusne skupiny...

nelka2014
16. apr 2018

@ronicek1 Dobrý deň prajem. Ešte chodíte upratovať? Vidím, že Váš príspevok je vyše 2 r starý... Hľadám niekoho od mája na upratovanie 3 izb. bytu v Bratislave-Ružinove 1x do týždňa.

vodavodickova
16. apr 2018

@stella03 dobry den,prosim je vasa ponuka stale aktualna?

vo
20. apr 2018

Dobry den, hladam niekoho na jednorazove odmrazenie, vycistenie a dezinfekciu mraznicky (ktora bola po poruche opatovne zapnuta). Ruzinov - Tomasikova. Viete mi niekoho poradit/odporucit? Dakujem Viera 0907101505

el2
13. máj 2018

Dobrý deň, hľadám niekoho na občasné upratovanie väčšieho bytu v BA. Myslím tým cca 1x mesačne s víziou, že neskôr keď sa full-tíme zamestnam, to asi bude častejšie. Uprednostňujem niekoho, kto má záujem si privyrabat takto dlhodobo, aby som stále nemusela zháňať a púšťať do bytu niekoho nového. Ponúkam 5€ na hodinu. Ďakujem😉

maja315
14. máj 2018

Dobrý deň mám živnosť a skusenosti na upratovanie ak máte záujem Šamorín a okolie.Na cene sa dá dohodnúť viac info na tel.c 0944891365 Dakujem

silvusha1
3. júl 2018

@evica.s1 dobry den, upratujete aj byty po rekonstrukciach? Aka by prosim bola cena za umytie okien a podlahy 3uzbovwho bytu? Vdaka. Silvia

jaya47
2. okt 2018

Hladam niekoho na bezne upratovanie v BA-Petrzalka na tento stvrtok (4.10.) na doobedie alebo tesne poobede. Ponukam 5E/hod, bude to na 2 hodiny prace. V pripade spokojnosti a zaujmu moznost pravidelneho upratovania. Ak mate zaujem, napiste mi spravu, pripadne aj nejake referencie. Dakujem.

janet24
2. okt 2018

@jaya47 za 10 eur zastupy necakajte.A za dve hodiny si teda neviem predstavit ten poriadok

anerhaus
16. apr 2019

@cecil36 12 / hodina

terezaberkesova
Odpoveď bola odstránená
mirage
8. júl 2020
terezaberkesova
Odpoveď bola odstránená
hrabovo
24. sep 2021

Tiež upratujem, 8 rokov stabilne tie isté domácnosti, pre mňa je to relax 😃

33ada33
26. dec 2021

Dobrý deň téma je už možno neaktuálna, ale predsa ak by niekto hľadal pomoc do domácnosti, alebo kancelárie upratovanie, prípadne tepovanie rada Vám pomôžem.
Nitra a okolie

Strana
z6