Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?
Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂
Hľadám šikovnú spoľahlivú osobu na upratovanie domácnosti jeden, prípadne viackrát do týždňa. Byt je v Bratislave -Petržalke. Pracovná doba je flexibilná podla dohody. Odmena 5€/hod. V prípade spokojnosti možná dlhodobá spolupráca. Ďakujem a pekný deň
prosim vas idu vam vytvarat nove diskusie? Ja som asi hotentot. Ked dam vytvorit diskusiu, hodi ma to na nejake diskusne skupiny...
@stella03 dobry den,prosim je vasa ponuka stale aktualna?
Dobry den, hladam niekoho na jednorazove odmrazenie, vycistenie a dezinfekciu mraznicky (ktora bola po poruche opatovne zapnuta). Ruzinov - Tomasikova. Viete mi niekoho poradit/odporucit? Dakujem Viera 0907101505
Dobrý deň, hľadám niekoho na občasné upratovanie väčšieho bytu v BA. Myslím tým cca 1x mesačne s víziou, že neskôr keď sa full-tíme zamestnam, to asi bude častejšie. Uprednostňujem niekoho, kto má záujem si privyrabat takto dlhodobo, aby som stále nemusela zháňať a púšťať do bytu niekoho nového. Ponúkam 5€ na hodinu. Ďakujem😉
Dobrý deň mám živnosť a skusenosti na upratovanie ak máte záujem Šamorín a okolie.Na cene sa dá dohodnúť viac info na tel.c 0944891365 Dakujem
Hladam niekoho na bezne upratovanie v BA-Petrzalka na tento stvrtok (4.10.) na doobedie alebo tesne poobede. Ponukam 5E/hod, bude to na 2 hodiny prace. V pripade spokojnosti a zaujmu moznost pravidelneho upratovania. Ak mate zaujem, napiste mi spravu, pripadne aj nejake referencie. Dakujem.
@terezaberkesova radema?
Tiež upratujem, 8 rokov stabilne tie isté domácnosti, pre mňa je to relax 😃
Dobrý deň téma je už možno neaktuálna, ale predsa ak by niekto hľadal pomoc do domácnosti, alebo kancelárie upratovanie, prípadne tepovanie rada Vám pomôžem.
Nitra a okolie

Trenčín, Trenčianske Teplice - upratovanie domacnosti spoľahlivo, zodpovedne.