Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?
Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂
Hľadám šikovnú spoľahlivú osobu na upratovanie domácnosti jeden, prípadne viackrát do týždňa. Byt je v Bratislave -Petržalke. Pracovná doba je flexibilná podla dohody. Odmena 5€/hod. V prípade spokojnosti možná dlhodobá spolupráca. Ďakujem a pekný deň
prosim vas idu vam vytvarat nove diskusie? Ja som asi hotentot. Ked dam vytvorit diskusiu, hodi ma to na nejake diskusne skupiny...
Dobry den, hladam niekoho na jednorazove odmrazenie, vycistenie a dezinfekciu mraznicky (ktora bola po poruche opatovne zapnuta). Ruzinov - Tomasikova. Viete mi niekoho poradit/odporucit? Dakujem Viera 0907101505
Dobrý deň, hľadám niekoho na občasné upratovanie väčšieho bytu v BA. Myslím tým cca 1x mesačne s víziou, že neskôr keď sa full-tíme zamestnam, to asi bude častejšie. Uprednostňujem niekoho, kto má záujem si privyrabat takto dlhodobo, aby som stále nemusela zháňať a púšťať do bytu niekoho nového. Ponúkam 5€ na hodinu. Ďakujem😉
Dobrý deň mám živnosť a skusenosti na upratovanie ak máte záujem Šamorín a okolie.Na cene sa dá dohodnúť viac info na tel.c 0944891365 Dakujem
Hladam niekoho na bezne upratovanie v BA-Petrzalka na tento stvrtok (4.10.) na doobedie alebo tesne poobede. Ponukam 5E/hod, bude to na 2 hodiny prace. V pripade spokojnosti a zaujmu moznost pravidelneho upratovania. Ak mate zaujem, napiste mi spravu, pripadne aj nejake referencie. Dakujem.
Dobrý deň téma je už možno neaktuálna, ale predsa ak by niekto hľadal pomoc do domácnosti, alebo kancelárie upratovanie, prípadne tepovanie rada Vám pomôžem.
Nitra a okolie

Trenčín, Trenčianske Teplice - upratovanie domacnosti spoľahlivo, zodpovedne.