icon

Kolobežka svieti na červeno a pípa

janko3356
2. jún 2025

Dobry den . Rad by som sa podelil s diskusiou a zároveň by som potreboval radu . Akonáhle sa postavím na kolobezku ,vyskočí mi take cervene ako srobovak a pipa vkuse cervene a svieti vzadu svetlo na kolobezke . Hoci aky program prepnem ci eko ,ci akykolvek toto mi to robi

Kolobežka svieti na červeno a pípa
viestta
2. jún 2025

Vsak ta kolobezka sa pyta do servisu. Ma viac rozumu ako ty

maddie1711
2. jún 2025

V prvom rade o akú kolobezku sa jedna? Vyzerá to ako Xiaomi (ale aj Sencor a ďalších 20 značiek maju tento typ displeja) a konkrétny model. Ukazuje ti chybu, a to pipanie naznačuje akú, napríklad 1xdlhy tón a 1x krátky, alebo 1xdlhy a 5x krátky…. To všetko sú dosť podstatne informácie. Z tejto foto nevyčíta nikto nič,

janko3356
autor
2. jún 2025
@maddie1711

V prvom rade o akú kolobezku sa jedna? Vyzerá to ako Xiaomi (ale aj Sencor a ďalších 20 značiek maju tento typ displeja) a konkrétny model. Ukazuje ti chybu, a to pipanie naznačuje akú, napríklad 1xdlhy tón a 1x krátky, alebo 1xdlhy a 5x krátky…. To všetko sú dosť podstatne informácie. Z tejto foto nevyčíta nikto nič,

@maddie1711 Kolobezka je sencor

janko3356
autor
2. jún 2025
@maddie1711

@maddie1711 sencor two s60

maddie1711
2. jún 2025
@janko3356

@maddie1711 sencor two s60

@janko3356 na týchto malých kolobežkách sa dá urobiť továrenský reset. Nájsť na nete návod, poprípade chatGPT mi vyhodil toto na fotke. Tak treba skúsiť. Nepreskakuje na displeji ešte nejaké číslo? Lebo to E (error) zvykne byt hlavne pri zmene nastavení (dá sa to omylom preklikať hlavne keď sa s tým hrajú deti). Pri konkrétnych chabých tam ukazuje napr E4,E6 …. To už sú konkrétne chyby napr prehriatie, chyba batérie, chyba motora atd … každá značka zvykne mat svoj zoznam chybných kódov