icon

Koncert Coldplay a verejná nevera: Budú právne dôsledky?

29. júl 2025

Co poviete na dotycneho nevernika? Chce podat zalobu. Keby som bola na mieste tej zeny, porazilo by ma, keby svet obletela takato moja skareda nelichotiva fotka😵, chlap tam vyzera dobre a ona hrozne.

Koncert Coldplay čo odhalil neveru, má dohru: Bude žaloba? https://share.google/dTia78V6VPWWLmUAO

Koncert Coldplay a verejná nevera: Budú právne dôsledky?
Strana
z2
januska12323
29. júl 2025

Kto koho žaluje? A prečo si myslíš, že je škaredá? Ty by si tiež pri takom podhľade vyzerala otrasne.

autor
29. júl 2025
@januska12323

Kto koho žaluje? A prečo si myslíš, že je škaredá? Ty by si tiež pri takom podhľade vyzerala otrasne.

@januska12323 ved ok, mozno by som vyzerala. Pisem, ze by mi vadilo okrem prevalenia tajneho romanika aj to, ze vo vsetkych novinach by som bola v takomto debilnom podhlade, ktory teda mne sa vobec nezda lichotivy.

moonlight1210
29. júl 2025
@adri266

A, 15 minut slavy tato afera uz mala
B, ona vobec nie je skareda, videla som jej ine fotky, je to pekna zena, ale to nema nic spolocne s tym, ze to, co spravili, nie je moralne.
C, jasne, ze potrebuje peniaze na drahy rozvod 🙂 Ale uz som citala aj take dohady, ze jeho manzelka to vedela a ze v tom podstate aj sam spevak bol zaplateny a preto mal tu poznamku, ked ich ukazala kamera.

@adri266 este si zabudla, ze “bez vetra sa ani listok…”
Nehovor, ze tomu bludu po C veris.

tramtada31
29. júl 2025

Ano, žiaľ, je stara, ani podľa mna nie je pekna. Ale mne prišlo sympaticke, že on boháč, mohol mat hocijakú 20 rocnu miss, ale vybral si obyčajnú ženu a pôsobili zamilovane. Druha vec je, že podvádzali, čo nemali a verim, že zaplatili taku dan za toto, čo si ani nepredstavovali v najhoršom sne…

maca1984
29. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 ved ok, mozno by som vyzerala. Pisem, ze by mi vadilo okrem prevalenia tajneho romanika aj to, ze vo vsetkych novinach by som bola v takomto debilnom podhlade, ktory teda mne sa vobec nezda lichotivy.

@anonym_autor ak tak vyzerá aj bežne, myslím s tými odsrastami/šedinami a on s ňou bol.
Tak je to snáď jedno.
Nie ?
Či trápilo by ťa že ťa takto s odsrastami/ šedinami videl "štadión" ?
A druhoradá vec, že sa ti tam prevalila nevera ?.🙈

autor
29. júl 2025
@maca1984

@anonym_autor ak tak vyzerá aj bežne, myslím s tými odsrastami/šedinami a on s ňou bol.
Tak je to snáď jedno.
Nie ?
Či trápilo by ťa že ťa takto s odsrastami/ šedinami videl "štadión" ?
A druhoradá vec, že sa ti tam prevalila nevera ?.🙈

@maca1984 ano, trapilo by ma ze sa prevalila nevera a ze som vo vsetkych bulvaroch hentaka nepekna. Ved vyzera ako smrtka. Ked uz ma cely svet vidi, tak nech vyzeram nejako schopne. Sediny som ja neriesila, to riesil niekto iny.

januska12323
29. júl 2025

Mne by bolo jedno, že vyzerám ako debil keď ním oficiálne som.

hellwant
29. júl 2025

Akože riešiť týchto. Čo tak radšej riešiť venovanie sa partnerovi, lebo istotu, že nie si na tom podobne nemáš. 🙃 Život takýchto ľudí je často turbulentny- čo sa vzťahov týka.

autor
29. júl 2025
@januska12323

Mne by bolo jedno, že vyzerám ako debil keď ním oficiálne som.

bonboniera
29. júl 2025
@doriiis

Nikdy sa neprestanem čudovať,aké chobotiny dokážu trápiť ľudí.Klebetne tetky na trhu.Uplna kravina

@doriiis mňa nikdy neprestane udivoval správanie takých ako ty, co otvoria temu ktorá ich vooooobec nezaujíma, prečítajú si ju, ešte premrhajú cas písaním komentu aby povedali jak strasne ich to nezaujíma a potom ideš na ďalšiu idiotsku temu na modrom koniku co 80% Slovenska považuje za absolútny odpad plný chobotin. Trošku reality si dopraj nech si aj užitočná konečne

zobaka
29. júl 2025

proste blba momentka na takych malokto vyzera dobre, ale teraz ma asi ine starosti ako to, ze ako tam vyzera

evaachesa
29. júl 2025

Koho idú žalovať? A za čo? Veď sa tam doslova vystavili do záberu, nijak sa neskrývali. 🤦🏻‍♀️

lucka_ke
29. júl 2025

podľa mňa smola, že práve ich zachytila kamera, možno keby si dali pusu tak si to nikto ani nevšimne a svet ide ďalej, ale tá ich neštandardná reakcia vyvolala záujem a niekto to postol na Tik-tok a už to išlo
svetová hanba, on aj ona prišli o prácu, a myslím si, že ani im tento vzťah nevydrží, takže prišli v podstate o všetko za pár sekúnd

rozculena
29. júl 2025
@sense

@rozculena na druhej strane keď si to vezmeš , Coldplay nemajú aktuálne podľa toho čo viem žiaden hit. A napriek tomu hovorí aktuálne o nich "celý svet"

@sense a čo keď nemajú hit? Stačí,že vypredávajú štadióny

sense
29. júl 2025
@rozculena

@sense a čo keď nemajú hit? Stačí,že vypredávajú štadióny

@rozculena to áno ale tie im neurobili aktuálne reklamu po celom svete

rozculena
29. júl 2025
@sense

@rozculena to áno ale tie im neurobili aktuálne reklamu po celom svete

@sense oni reklamu nepotrebujú,majú vypredané aj bez reklami

yoxinka
29. júl 2025

Akože koho bude žalovať??? Chrisa Martina? Kameramana??? Tú babu, čo tú obrazovku natočila a zverejnila to na sociálnych sieťach??? Za čo? Hento, čo sa tam udialo robí Chris posledných asi 100 koncertov. Je to jedna z najočakávanejších častí koncertu. Fanúšikovia si to tam strašne užívajú. Každý kto sa na tej obrazovke objaví je happy a Chris mu zaspieva tam na mieste vymyslenú pesničku. Kúpou lístka každý súhlasí s natáčaním a zverejnením fotografií a videí, je to napísané na lístkoch, je to pred vstupom na štadión. Keď niekoho zažaluje, pravdepodobne bude okrem neverníka aj za idiota, lebo to nemá nijako šancu vyhrať, len zo seba spraví ešte väčšieho debila.

marek775
29. júl 2025

Sotva nieco vysudi. Niekde na listku bude aj napisane, ze usporiadatel moze robit z koncertu zaznamy. Pravo na sukromie sice existuje, ale pravo na neveru najskor nie. Ktovie ake to bolo manzelstvo, ale ta fotka darovala jeho manzelke prilezitost na slusne "odstupne".

aliziana
29. júl 2025
@sense

@rozculena na druhej strane keď si to vezmeš , Coldplay nemajú aktuálne podľa toho čo viem žiaden hit. A napriek tomu hovorí aktuálne o nich "celý svet"

@sense "We pray" nie je až také staré... (relatívne)

vroni
29. júl 2025

Veď nech podá žalobu, blbeček. O robotu už prišiel, o manželku a rodinu zrejme tiež, tak si aspoň z verejnej hanby môže kabát ušiť. Presvedčí aj tých pár zvyšných ľudí, že je úplný debil. Ale zase pár právnikov zarobí. Aj pár bulvárnych plátkov.

janci27
29. júl 2025
@vroni

Veď nech podá žalobu, blbeček. O robotu už prišiel, o manželku a rodinu zrejme tiež, tak si aspoň z verejnej hanby môže kabát ušiť. Presvedčí aj tých pár zvyšných ľudí, že je úplný debil. Ale zase pár právnikov zarobí. Aj pár bulvárnych plátkov.

@vroni verejna hanba bude len chvilkova, kazda takato kauza rychlo prehrmi, bulvar dostatocne nakrmili, cochvila si na nich nikto ani nespomenie. Ved tolko takychto nevier tu uz bolo a este bude, akurat tato bola celkom v grandioznom prevedeni

vroni
29. júl 2025
@janci27

@vroni verejna hanba bude len chvilkova, kazda takato kauza rychlo prehrmi, bulvar dostatocne nakrmili, cochvila si na nich nikto ani nespomenie. Ved tolko takychto nevier tu uz bolo a este bude, akurat tato bola celkom v grandioznom prevedeni

@janci27 veď hej, ale taká zalobicka to udrží pár mesiacov navyše medzi aktuálnymi správami...

yoxinka
29. júl 2025
@sense

@sense
WE PRAY, Feelslikeiamfallinginlove, All My Love - všetko z roku 2024 a momentálne majú najviac zarábajúcu a najdlhšie trvajúcu svetovú tour v histórii, pričom všetky koncerty boli vypredané do 10 minút od spustenia predaja. Wembley v Londýne vypredali okamžite po spustení predaja, kapacita je 90 000 ľudí, koncertov tam budú mať v priebehu augusta a septembra 8. Oni fakt nepotrebujú žiadnu popularitu naviac, vystačujú si úplne v pohode sami.

rozculena
29. júl 2025

firma využila škandál ako reklamu
https://plus7dni.pluska.sk/aktualne/milostny-sk...

yoxinka
29. júl 2025
@rozculena

firma využila škandál ako reklamu
https://plus7dni.pluska.sk/aktualne/milostny-sk...

@rozculena
No, Gwyneth si isto parádne zarobila … mne ťah Astronomeru najať ju, prišiel úplne vtipný. Myslím, že sa so škandálom okolo svojho šéfa firma popasovala super. Ja som už zachytila aj také, že to celé bolo narafičené, aby si teda Gwyneth zarobila, čo už je totálny vrchol absurdity, lebo ani ona, ani Chris nie sú na také ťahy odkázaní, oni majú aj bez toho zarobené na 3 životy.

senta_sofia
29. júl 2025

Verim tomu, ze pravnici sa s ohladom na ochranu prava na sukromie dokazu pitvat v tom, ze nejaka takato kamera snimajuca nahodnych divakov bez ich vedomia nie je v rozpore so zakonom. Takze je otazne, ci niekde nebolo pidi pismenami pisane, ze sa koncert nataca alebo vas mozu natocit. Ked dokazali vysudit peniaze za to, ze v navode na obsluhu mikrovlnky nebolo napisane, ze tam nemas ohrievat macku, toto mi nepride ako uplne nemozne.

eva8
31. júl 2025

To kto je na tej fotke?

Strana
z2