Konflikt s kaderníčkou: Ako riešiť nedorozumenia?
Ahojte, chodím k svojej kaderníčke cca od covidu (3 roky?) a býva dosť vybookovaná, vždy som sa objednávala aspoň mesiac dopredu a nikdy som nezrušila termín, som s ňou spokojná. Teraz však nastala taká situácia že som bola z veľmi vážnych dôvodov nútená zrušiť termín na budúci piatok, akonáhle som sa to dozvedela tak som to s ňou komunikovala cez správy, ale vybehla na mňa že bude teraz musieť zverejniť uvoľnený termín a ak sa neobsadí tak bude mať ušlý zisk, takže ma dáva na zoznam nespoľahlivých zákazníčok😃 a ak sa budem chcieť nabudúce objednať tak musím dopredu vyplatiť zálohu a ak zruším termín tak prepadne … akože ja som zostala nemilo prekvapená, aj u vás to tak funguje?
Zakomplexovaná pipka nejaká, nájdi radšej lepšiu, až tak strašne vybookovaná zrejme nie je ked jej jeden človek zruší dostatočne vopred termín a ona už isto vie že sa nezaplní. Ak si ťa ona dáva na zoznam nespoľahlivých zákazníčok tak týmto tempom nebude mať zachvílu koho strihať.
😂😂😂ani keby mala ruky zo zlata…
Nie a viac by ma už nevidela. Nájdi si inú. Ved ty za to nemôžeš ze ti do toho niečo vošlo. Ved aj jej sa mohlo niečo prihodiť to by ona ako reagovala keby na ňu útočili zákazníčky? Takže nechaj ju a nájdi si inú
Nie, moja je v pohode, nehrá sa na takú mega dúležitú. Však ak ti dala ďalší termín a nepýtala "ušlý zisk", tak v pohode. Podľa mňa len strúha formu. Ledva si zložila, už volala poslednej v poradí, aby jej tvoj termín ponúkla, neboj, ten sa dlho prázdny neohrial...
Na takúto reakciu by mohla mať právo keby to zrusis 5min pred termínom a nie 5 dní.
Hľadaj druhu
dufam, ze aspon vystavuje blocky 😄
Už by som tam nešla, keď je taká super vybookovana nebude mať problém termín zaplnit
Kokos dala si jej to vediet tyzden vopred… to je fakt nejaka krava. A nemyslela to zo srandy?
Ak je taká vyťažená kľudne môže zavolať nejakej zákaznícke že sa jej uvoľnil termín alebo ak zavolá nejaká iná tak juntamnhned šupnúť. Už by som k nej nepachla akomsi niečo take môže vôbec dovoliť povedať.
Zrejme toho nemá až tak veľa. Keď ju položí jeden zrušený termín.
Inak ja som minule nechty zrušila 45 min pred termínom lebo som utekala na pohotovost, bála som sa ze mi začal potrat. Nechtarka zlata chápe, dostala aspoň čokoládu keď som prišla najbližšie. A to je fakt vyťažená baba a nasla mi potom termín keď som sa vrátila.
moje kadernictvo berie zalohu od kazdeho a ked zrusi termin, zaloha prepadne. takto aspon nikoho neurazia, ze je na zozname.
akoze vravis ze k nej chodis kazdy mesiac cize za 3 roky no nech 30krat raz zrusis v predstihu lebo mas vazny dovkd a ona takto zareaguje? uz by som k nej nesla
Prečo si jej hneď nenapísala svoj názor? Že si stála zákazníčka 3 roky, nikdy si nič nezrušila a ešte aj teraz dávaš dopredu vedieť, a že ťa preto mrzí jej okamžitý útočný postoj??? Hneď by skrotla. Zaslúžila by si takú miernu morálnu sprchu.
Podla mna si sa velmi slusne a v dostatocnom predstihu odhlasila. Ked je taka dobra, nemoze mat problem zaplnit termin.
aj aj chodím ku kaderníčke a ta ma tiež tak záloha 10 eur ak neprídem okrem zdravotných dôvodov tiež si nechá zálohu.
napisala by som jej, ze sa to stalo prvykrat za 3 roky, ze som jej dala vediet 5 dni vopred, co je podla mna dost, a ze teda vzhladom na reakciu sa zariadim do buducna. akoze keby si bola chora, tak tam mas dojst s teplotou alebo ako si to predstavuje?
By som jej na to napísala, že si ju dávam na zoznam kaderníčok, ku ktorým viac nepôjdem 🤣
Nefunguje moja kaderníčka je moja cca 13 rokov milión krát som menila termín ja , lebo si ho dávam dlho dopredu a bežné aj deň pred príchodom, keď niečo súrne , ze prídem neskor. A tak isto aj kadernicka je človek stali sa zdravotné problémy súkromné a menili sme termin. K takejto sliepke arogantnej by som už nešla.
@anavianavi do takého kaderníctva by som nešla, sú už asi poniektore dôležité velmi .Véd ľudia bezdovodne termín nerušia .
Už by som k nej v živote nešlo, arogantná, drzá ....
keď je tak neskutočne vždy vybookovaná tak sa o ten termín baby pobijú a nie že bude mať ušli zisk 😀😀😀 keby si jej na termín neprišla a neoznámila tak nepoviem nič ale týždeň do predu a ona sa tak zachová ... ja by som si ju zaradila na zoznam kaderníčok kde už nepôjdem 😃
Inak toto nerobia vybookovane kadernicky, lebo len co sa jej uvolni termin, tak uz ma zoznam čakateliek na termin 😉. Ale s tymto prístupom som sa nestretla este nikdy.
Ze zalohu, no teda, tiez by uz nebola moja kadernicka
Kam chodíš?

nefunguje. Viac by som k nej nešla