Kontakt na adminku bazáru

aber
1. dec 2016

Dobry večer, môžete mi prosím vás dat kontakt na moderátora -bazár -,veľmi pekne ďakujem

nelinkabublinka
1. dec 2016

moderátorka bazára je @bamboa

aber
autor
1. dec 2016

@nelinkabublinka ďakujem veľmi pekne 😊

xxxxxnnnnn
2. dec 2016

@srdiecko4u: Adminka inzerátov - má na starosti otázky a sťažnosti na správnosť inzerátov a používanie bazára (Spravuje skupinu Pomáham koníku: Moderátorky bazára https://www.modrykonik.sk/group/7274/detail/)
@bamboa: Adminka problémov v bazári - má na starosti problémy v bazári a ich riešenie (Spravuje skupinu Mám problém s obchodom v bazári: Ako to riešiť? https://www.modrykonik.sk/group/7748/detail/)

1magda
19. apr 2018

Dobrý deň, neviem sa napojit na admina, hádam si to niekto precita.
Od včera mam zastaveneho konika kvoli praci na nom. Pise mi pani ohladom tielka a nemožem jej napísať. Uz mi pisala 2x. Prosím informujte kupujucich na mojom bazari, že sa pracuje ma mojom bazari a nemožem sa nanho pripojiť. Nechcem vyzerať ako nespolahlivy predajca. Keď bude práca na mom ukoncená prosím o email, aby som sa mohla pripojiť a vec doriešiť. Dakujem Magda

1magda
20. apr 2018

@nelinkabublinka ďakujem velmi pekne, uz fungujem. Ste super, ze pomahate. Pekny den. Magda

bendy25
8. nov 2019

@bamboa Prosím o radu. Cez bazár som chcela predať riflicky, peniažky mi od kupujúcej došli, ale inzerát sa mi zmazal a ja som nestihla opísať si jej adresu. Ako mám postupovať??? Nechápem ani, ako sa mi mohol inzerát zmazať, dakujeeeeeem mm za každú radu!!!!!

doda8
14. nov 2019

Dobrý deň nefunguje mi pridávanie inzerátu? Kam by som sa s týmto problémom mohla obrátiť?