Kontrola anketára

inkinka
31. aug 2012

Dostala som dnes list od istej spoločnosti pre prieskum trhu s otázkou, či ma ich anketár skutočne kontaktoval v termíne od..do.. atd. Nikto ma nekontaktoval, niekto zneužil moje meno, adresu a vyplnil za mňa anketu.Máte podobnú skúsenosť? Ako reagovať?

strapco13
31. aug 2012

@inkinka a nebolo to tak, ze firma kontrolovala, ci ich anketar robil svoju pracu poriadne?

alenka600
31. aug 2012

@inkinka Mne raz volali, ze som s azapojila do ich prieskumu a uviedla som, ze trpim na tie a tie a tie choroby. Do ziadneho prieskumu som sa nezapojila, na choroby netrpim, to bol presne nejaky blud. Odpovedala som tak , ako bolo.

inkinka
autor
31. aug 2012

@strapco13 ano, zo strany firmy islo o kontrolu kvality prace ich anketara, ktory v mojom pripade svojho zamestnavatela v podstate podviedol, kedze so mnou anketu nerobil a odpovede na anketove otazky si vymyslel a podpisal pod ne mna.
@alenka600 takze tebe sa stalo nieco podobne...aspon vidiet, aku hodnovernost maju niektore ankety 😕

sisaha
31. aug 2012

@inkinka odpovedz pravdivo, ze si na ziadnu anketu neodpovedala... Firmy si obcas preveruju svojich zamestnancov. Napr. DM-ka ma vlastnych roznasacov kuponov do schranok. Raz mi volali ci su mi kupony dorucovane priamo do schranky..Odpovedala som, ze ano.. Je to prirodzene, ze si overia ci niekto odvedie pracu poriadne, za ktoru dostane zaplatene.