Kontrolujú cestujúcich vo vlaku počas núdzového stavu?
Bývam s priateľom niejakych 50km, chcela by som ísť k nemu aspoň na víkend rozmýšľala som že by som cestovala vlakom o 5 z mojej dediny a v jeho meste by som bola o 6rano, a domov by som cestovala až na ďalší deň o 6rano vlakom z jeho mesta a u mojej dedine by som bola o 7, stretli ste sa s tým že kontrolujú cestujúcich vo vlaku? Kam idú, alebo tak?
Preboha, vy ste tu ale riadne zmagorene niektore, sak nechodte ani do obchodu! Sedte doma cele dni, zena si nemoze ist ani za priatelom, boh vie dokedy lebo nariadenie, vam uz preskakuje alebo co? Dokedy to bude trvat? Ked 3 mesiace tak ho nema vidiet 3 mesiace? Vy co mate muzov doma sa to lahko povie. Hlavne ze cez leto ste tu pisali ako sa treba s koronou zmierit a zacat zit normalne. A este zena nemoze ist za chlapom, ano zijeme v 21.storoci ale nemozme sa v dochadzani striedat, aby vam z ega neubudlo. A samozrejme s ludmi ktori pracuju v nemocnici uplne prerusit kontakt -_- nevidim v tom problem ak dodrzujes nariadenia a navsteva priatela z teba urcite nezodpovednu nerobi, kriste
@matqa411211 ďakujem 🙂
a preco ten tvoj priatel nejde za tebou? Moj dedko riskoval svoj život za vojny, aby vobec mohol vidiet moju babku a vzdy siel on za nou. Ci ten tvoj je lemravy?
@leuchtturm stále iba uraziť toho druhého ja nechápem 🙂 ak som sa rozhodla a zvážila že bude ísť rozumnejšie za ním tak prečo by som nemohla, chodí aj on za mnou proste teraz mu to nevyhovuje prísť do mňa a to je celé a ak chcem byť s ním tak nemám problém cestovať k nemu asize, tiež nepoznám tvojho muža a nebudem mu nadávať kebyže viem o ňom to čo ty o mojom