icon

Kontrolujú cestujúcich vo vlaku počas núdzového stavu?

26. okt 2020

Bývam s priateľom niejakych 50km, chcela by som ísť k nemu aspoň na víkend rozmýšľala som že by som cestovala vlakom o 5 z mojej dediny a v jeho meste by som bola o 6rano, a domov by som cestovala až na ďalší deň o 6rano vlakom z jeho mesta a u mojej dedine by som bola o 7, stretli ste sa s tým že kontrolujú cestujúcich vo vlaku? Kam idú, alebo tak?

Strana
z3
draik
26. okt 2020

Rozmýšľajte radšej nad tým, ako neporušiť nariadenia. Už vôbec by som necestoval hromadnou dopravou, kde môže byť viac ľudí v kontakte.

terezka1947
26. okt 2020

Ide tu o to,ci kontroluju?ci o to,ze sa obmedzit pohyb ludi,aby sa znizili cisla?
Ked si takto kazdy vycestuje,aky zmysel.ma nudzovy stav?
A nie,nekontroluju....ale asi by mali.

marsmykkok
26. okt 2020

Tak piatok, sobota, nedeľa asi kontroly málo pravdepodobné, kedže polícia bude mať inú robotu na odberných miestach, plus niekto musí byť aj normálne v službe a tak. Ale môžeš skúsiť vydržať aspoň jeden víkend.

h2
26. okt 2020

Toto je tretia diskusia o tom istom. Baba chce ísť za chlapom, cestovať vlakom, alebo autobusom, riskovať kvôli tomu a komplikovať si život, ísť v noci, alebo nadránom... Keď už, prečo tu nikde nevidím: môže ON prísť za mnou? Baby, čo ste to za ženy! Odhliadnuc od toho, že platia opatrenia, ktoré treba dodržiavať, buďte trochu vzácne tým chlapom!

veronikaszabova
26. okt 2020

Ja sa necudujem, ze sme tam, kde sme...ked sa najdu taketo individua...

cookie29
26. okt 2020

niekedy si vazne myslim, ze ludom nedochadza, ze Covid moze byt smrtelny. A ked to mozno ty prezijes, mozes nakazit niekoho blizkeho... s takymto pristupom sa skutocne necudujem, ze je lockdown a celoplosne testovanie, pretoze ludom chyba urcite uvedomenie. Ja som to zazila v zahranici a poviem Ti, kontrolovali a tvrdo pokutovali. Nebolo by odveci aj na Slovensku s takymto pristupom

leuchtturm
26. okt 2020

to snad nemyslíš vazne...este ti nedošlo, preco zaviedli na Slovensku zakaz vychadzania?

20erika07
26. okt 2020

Policajti kontroluju aj busy aj vlaky. Az mas 1000e a nemas svedomie, skus 🙂

sofiia87
26. okt 2020

Vazne nevydrzis sediet na riti tyzden? Je zakaz vychadzania, citat predpokladam vies na to aby si vedela kam a za akych okolnosti mozes ist.

luciakovacova0603
26. okt 2020

Bedac sedi doma,lebo je zakaz vychadzania a Boris ma v limuzine missku 🙂 asi takyto je platny ten zakaz vychadzania pre vyvolenych... 🙂

h2
26. okt 2020

@luciakovacova0603 Ľudia nesedia doma, lebo je zákaz vychádzania. Sedia doma, lebo vonku zúri celosvetová pandémia. Borisko si na nedodržaní zákazu vylomil krk. Doslova.

luciakovacova0603
26. okt 2020

@h2 a chces povedat ze keby nebol ten slavny zakaz vychadzania,boli by prazdne ulice?nesranduj... 🙂

marion09
26. okt 2020

@20erika07 kde kontroluju?

h2
26. okt 2020

@luciakovacova0603 Ja som ani pred zákazom nikam extra nechodila, len do práce a do obchodu, presne tak, ako aj teraz. Ani rodinné oslavy sme nemali a to vtedy žiaden zákaz nebol.
Bohužiaľ, prázdne ulice by určite neboli, práve kvôli takým ľuďom, ako napríklad aj autorka tejto diskusie.

luciakovacova0603
26. okt 2020

@h2 ale zivot sa kvoli pandemii zastavit neda...neda sa donekonecna sediet doma,nikam nechodit,nestykat sa s nikym.toto cloveku udrie skor ci neskor na hlavu.clovek je tvor spolocensky,to nikto nijako nepotlaci.ano,su aj introverti,ale to je nieco ine.

h2
26. okt 2020

@luciakovacova0603 A práve preto, aby sme sa mohli čo najskôr bezpečne stretávať, sa teraz nejaký čas nestretneme. Nie som introvert, chýba mu rodina, aj priatelia. Moja mama mala tento víkend narodeniny a nestretli sme sa. Radšej ju teraz neuvidím mesiac, ako keby som jej mala nechtiac priniesť neželaný "koronadarček" a potom by som ju už nevidela možno nikdy. A nebolo mi ani príjemné otočiť synových kamošov pred bránou, keď sa k nám chceli prísť hrať, ako už x-krát predtym.
Opatrenia nie sú navždy, treba to vydržať.

missdiva
26. okt 2020

@h2 a co si akoze myslis, ze sa za ten "nejaky cas co vydris" stane? Korona predsa nikam nevymizne...

katkatonkova
26. okt 2020

Aj,chripka je smrteľný vírus ....momentálne je covid top v diskusii....zas nemôžme sedieť len doma.na riti....ro už je chorý výmysel...a keď sa budeme zatvárať tak vírus nezmizne....takže ja kľudne chodím von...aj so psom viac ako 100m...aj do obchodu aj do škôlky aj zo škôlky....a vonku si rúško nedávam...človek potrebuje dýchať normálny vzduch a nie to čo vydychuje...no kľudne ma ukamenujte....a ani na tie príšerne testy nejdem...ak budem negativna...tak,za par dni kľudne môžem byť pozitívna a ani o tom nemusím vedieť....a takto to pôjde dookola...telo si musí vytvoriť imumitu.....

20erika07
26. okt 2020

@luciakovacova0603 mam kamosov a kamosky co boli doposial veeelmi spolocensky aktivni, nerobi im problem byt zodpovední. Mozeme byt radi ze tu mame "len" covid a nie svetovu vojnu kde by kazdy prosil a plakal aby sme mohli doma v bezpečí ostat....

20erika07
26. okt 2020

@marion09 stredne slovensko 🙂

h2
26. okt 2020

@missdiva A prečo sa teda to opatrenie zaviedlo? Pre srandu králikov? Ak nechápeš, načo je to dobré, tak už fakt neviem. 🙄

h2
26. okt 2020

@katkatonkova Niekto si vytvorí imunitu, iný skape.

luciakovacova0603
26. okt 2020

@katkatonkova presne,uplne s Tebou suhlasim.

luciakovacova0603
26. okt 2020

@h2 a myslis ze korona zmizne o mesiac,dva,tri..? Pravdepodobne tu bude navzdy.to uz sa s nikym nestretnes,nikde nepojdes,lebo co ked je za rohom korona??

missdiva
26. okt 2020

@h2 opatrenia sa zaviedli aby stihali nemocnice aby sa ludia nakazili postupne a nie vsetci naraz. Skor ci neskor to dostane takmer kazdy. Ten kto ma dobru imunitu to zvladne ten kto nie zial nie. Izolovat sa uplne pre imunitu nie je dobre.
@katkatonkova presne tak.

luciakovacova0603
26. okt 2020

@h2 spytaj sa poslancov,preco sa zaviedlo.kedze oni by mali byt prvi,ktori to maju dodrziavat.

katkatonkova
26. okt 2020

@h2 ludia kapu aj na inr choroby...dolezitejsie ako nejaký kovid....

marion09
26. okt 2020

Podľa niektorých je v poho byť holi,hladní,zarasteni,zohyzdeni.....hlavne že budeme doma

marion09
26. okt 2020

@katkatonkova presne ale z toho sa štatistiky nikdy nerobili a nebolo za to domáce väzenie

marion09
26. okt 2020

Prečo vo vláde nepreberaju a v tv nevravia koľko ľudí skončilo za posledný polrok na psychiatrii???alebo sa rovno odstránili pre ich vymysly?

Strana
z3