Kontroverzná kauza "plaváček" v Českej republike
https://www.instagram.com/p/C8rA_AuMR9Q/?igsh=M...
Podľa mňa je to strašné. Nechápem ako môže jedna matka chodiť potápať svoje deti do vody. Celkovo to baby plávanie je proti rozumu. Ako môže také malé bábo vedieť zadržať dych? Bohužiaľ deje sa to všade a nikto o tom nerozpráva.
Aby som sa teda vyjadrila k nahym ludom na plavani/lietani. Gaussa neokasles, ludia su hlupi vsade.
Dakujem, myslim si, ze mojho muza to zaisto pobavi… ;)
A pre nechapavu zakladatelku, moj posledny prispevok bol ironia😉
@guudy úchylka
Ja nechapem len jednu vec- vysetrovali ich v 2010 a nemohli podat spis prokuratorovi, lebo rodicia odmietli svedcit. Ze ked sa najdu ochotni svedkovia, pripad bude kedykolvek otvoreny- je rok 2024, cize za 14rokov nikto nic?!?!? Wtf? A keby zobrala dana instruktorka moje dieta takto, tak sama leti vzduchom- ano, deti nie su pudrove babiky, ale sakris, ani latkove handry, ze ich bude niekto tocit s pretazenim 3G minutu, par sekund pauza a znova...😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫
Ty si normalna? Nic si ppriadne nepovedala iba nas urazas jake sme mimo a uchylne. Kazia ti ksefty ci co prskas?
@really8 oni pred celým národom týrajú deti a ty mi sem napíšeš, že mi kazia kšefty? Daj sa liečiť
O tomto konkrétnom kurze neviem nič, tak sa len prístavím pri tvrdení, že sa to takto deje všade. Nedeje. Prvé moje dieťa absolvovalo kurz Infant Survival Swim, kde ho naučili jednoduchú techniku ako sa zachrániť pri páde do vody. Druhé dieťa sme to už učili sami. Nebol to pre nich žiaden stres. Starší v 7. rokoch pláva lepšie ako veľká časť dospelých. Treba si vedieť vybrať a ak sa mi niečo nepozdáva, neriadiť sa tým, čo robia ostatní (povestné, keď Jožko skočí z okna, neskočíš aj ty).
Ďalšia vec je to lietanie. Okolo toho mali v ČR kauzu snáď pre 15 rokmi, myslela som, že je to už davno zakázané. Nie je?
@vevesh tak ale vidíš, že aj tu na modrom koníku ich strašne obhajujú. Na deti sa psychotesty nerobia
@annm81 už som raz napísala ako som myslela "všade" 🤦
Prepáč, nepostrehla som.
Nikto tento klub neobhajuje pre boha ziveho. Ty si fskt na hlavu alebo zaslepena nejakou zlostou ci co? Prestan vsetkych urazat.
Ale ten priložený li k je dosť odvetí,nejaký popis a ešte z ig, email normálny článok o tom?Nie každý má ig a co si poslala love,nič tam také nie je,Ja si myslím ze qk to rodičom nevadí tak sú oni zodpovední za to,ja nemusím baby plávania ani sme nwchodili
@ktochytavzite je tu priložený link v komentároch. Takže ak rodičia týrajú svoje deti a nevadí im to, je to ok?
V každom prípade by som nikdy bábätko neučila zadržiavať dych a úrčite by som neriskovala, že vdýchne vodu do pľúc a spolu s ňou kadejaké patogény.
Ten link píšem je o inom,tam toho nie je nič popisane
@ktochytavzite link je tu 14:05
@jakubrianka presne tak... vsak sa toho naglga, nadycha... je to ako topenie sa paneboze 🤦♀️ a tie zvastu okolo.toho, ze prečo vlastne dieta place😱 tomu fakt niekto ak verí tomu dovodu??? každá kamoska co chodila na plávanie mali decka zápaly očných spojiviek. Každá jedna🤔
@lienka.7 áno je to sadistická sekta. Ak sa pomenovanie niektomu zdá prehnané tak nie je, pretože to čo robia oni, je regulérne týranie detí. Sexuálny podtón (nahota) hovorí za všetko.
Počúvaj, rozlisuj kauzu plavacek a nepausalizuj. Môjmu staršiemu baby plávanie pomohlo rozpohybovat. Deti sa aj potápali, no až po pár lekciach. Inštruktorka bola plne rešpektujúca. Žiadne holoty,lietanie,topenie.... Nie, nie je to bežné. Tak sa kroť a nenadávaj tu ženám.
@ukulela takže si bola na úplne každom kurze plávania s deťmi na svete? Ako si môžeš byť taká istá, že sa to inde ako v plavačku nedeje? Stačí si pozrieť videá topenia detí na YouTube zo sveta
@ukulela ak tu niekto bude obhajovať týranie a topenie detí, budem mu nadávať
Myslím, že každý normálny rodič, ktorý má pud sebazáchovy, tak toto nedovolí, nikdy by som nerobila nič, kde by moje dieťa plakalo. Neohrozil by som ho dobrovoľne. Čiže, každý, kto tam bol, mohol odísť.
Nie každé baby plávanie je o potápaní a topení detí ani týranie.
@vyrovnanaosoba súhlasím, mohli odísť a nerobiť to. Otázka je prečo to robili?
Lebo ty pausalizujes. Konkrétne plavacek tu nik neobhajuje. Ale ty zrejme každé baby plávanie považuješ za topenie. Nejaká nespracované negatívna skúsenosť? Človek by ťa objal, keby to pomohlo....
@ukulela nie nehovorím to o každom plávaní, stačí si prečítať môj komentár kde som to vysvetlila. Nemám negatívnu nespracovanú skúsenosť, iba mi rve srdce keď niekto ubližuje slabším. Ak tebe nie, tak neviem či mám závidieť, alebo ťa ľutovať.

Tak uz sme definitivne presli od plavania k lietaniu?