icon

Korekcia uší - priebeh a skúsenosti

maxx6
4. sep 2017

Dobrý deň, prosím Vás mal niekto robenú korekciu uší?
Chcela by som vedieť ako to prebieha, a kde ste boli operovaní.
Ďakujem

Strana
z3
algida17
1. okt 2024

@sofkabarbie mojej 10 ročnej dcérke veľmi odstávajú ušká, takže viem vás pochopiť 😌💗

aaandrea89
1. okt 2024

Ahojte tak aj ja mam dva tyzdne po operacii...bolest ziadna iba ako sa mi rozisla anesteza som si dala jedenkrat tabletku a potom preistotu na noc . Operaciu mi robili na Euroclinic v Trnave Mudr Bumbera.Tyzden som mala nakomplet obviazanu hlavu, bez prevazov po tyzdni dali obvazy dole, nosim celenku den noc, vo stvrtok mi idu vybrat stichy. Zatial som velmi spokojna, najneprijemnejsie je to cistenie s repikom cez tie rany, ..inak naozaj ziadna bolest 🙏🏻

laura851
3. okt 2024

@aaandrea89 prosim ta, kde si zohnala celenku? Ja som si dala teraz, lebo mi dali take slabe obvazy, co mi stale padaju. Ale potrebujem taku siroku...

aaandrea89
3. okt 2024

@laura851 oni mi dali priamo na klinike taku elasticku

laura851
3. okt 2024

@aaandrea89 mne nedali 🤪 ale kupila som v Tedi...

sofkabarbie
3. okt 2024

@algida17 a planujete jej dat urobit ušká? Moja starsia mozno bude mat tiez teraz ma 5 ale uvidim ako sa kej vyvinu, ja ju nebudme urcite tym stresovat , a ak dojde k situacii ze mi to sama povie ze sa jej to nepaci alebo sa jej smeju aj potom to budem riesit
Zatial budem sledovat jej uska ako sa vyvijaju a budem sledovat ju ako a ci to vnima 🙂

susanka421
3. okt 2024

@laura851 ahoj ja som mala obvazy 2 tyzdne. Keď mi dali dole obvazy nosila sim 2 tyzdne celenku cez deň aj v noci a v noci nosim stale. Ja som max spokojna a som rada že som sa na to dala a urcite by som išla znova.

laura851
4. okt 2024

@susanka421 ja som si dala vcera celenku a na usi take tamponiky, co mi dali. Uz mam aj ja lepsi pocit, uz to vyzers po tyzdni lepsie, takze som rada aj ja, len tu celenku nosit do roboty 🤪

sofkabarbie
4. okt 2024

@laura851 ved si kupte nejaku inu ozdobnu latkovu s kvetmi alebo hocijaku aka sa vam paci a bude to vyzerat akokeby ste mali celenlu ako doplnok 🙂

laura851
6. okt 2024

@sofkabarbie kúpila som aj 4, ale ked to budem teraz dva týždne nosiť, tak jasné že to bude nápadné...

susanka421
6. okt 2024

@laura851 ja som nosila taku čiernu rozpustene vlasy aj to super vyzeralo

laura851
6. okt 2024

@susanka421 no nic, budem to musiet prezit 🙃

noemikatka
8. okt 2024

Zienky bol tu niekto na korekcii uši v Ba?

laura851
12. okt 2024

baby, kúpila som si repíkovú masť a ešte viac sa mi zapálilo ucho, opuchlo... neviete poradiť, s čím ho ošetrovať, aby to odznelo?

noemikatka
12. okt 2024

@laura851 najlepšie ak zavoláte na kliniku a lekár vám buď niečo predpise alebo oporuci

laura851
12. okt 2024

@noemikatka ok, len co budem cely vikend robit 😢😢😢

sofkabarbie
12. okt 2024

@laura851 ja som pouzivala na ranu iba ialugen masticku a pekne a velmi rychlo sa mi rana zahojila

laura851
13. okt 2024

@sofkabarbie mne sa totalne zapalili 😢

zizonka
10. jan 2025

@ameanda dobry den, ako ste sa rozhodli? presne toto riesime u dcerky. Dakujem za odpoved

ameanda
10. jan 2025

@zizonka nevyriesili sme to nijako, lebo syn je so sebou spokojny a vobec mu usi nevadia; ako rastie, tak akoby sa usi prisposobovali, netvrdim, ze neodstavaju, ale nie je to take zle a mozno sme len zvyknuti 🙂 kym sam s tym nepride, tak to necham tak

Strana
z3