icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

tobiaslubko
•
19. feb 2015

ahojte zhanam ešte do vesmiru- Slnko,Bara,Mars,a toho zeleneho chrobaka-2heho dole vľavo mam ešte meteorid ,uran ,saturn 🙂

pipinulkaa
•
19. feb 2015

tak ludia aktualizujem.
prvy obrazok : zbierame a tie co tam nie su potrebujem
druhy obrazok: tieto mame na vymenu

sisi79
•
19. feb 2015

Ahojte potrebujem do vesmiru este 5 magnetiek - tie co chybaju na prvom obrazku na druhom su tie co mam na vymenu

tobiaslubko
•
19. feb 2015

ahojte kupim slnko, mars ,bara, a zelenu prišerku vlavo dole 🙂 a mam saturn.,uran,meteorid

matejakub
•
20. feb 2015

@sisi79 môžem poprosiť o info Ďakujem

ivetka138
•
20. feb 2015

Aktualizujem,chýba nám už len jedna magnetka,vymením za tie spodné.

lauraaaaaa
•
20. feb 2015

@sisi79 mam pre teba zem a cierna diera poslem za postovne 0,45cenov ak chces

lauraaaaaa
•
20. feb 2015

@ivetka138 ahoj nám chýba aja a korytnacka.

sisi79
•
20. feb 2015

@lauraaaaaa ciernu dieru som uz zohnala ostatne skusim ci nema niekto spolu

tobiaslubko
•
21. feb 2015

ahojte zhanam ešte posledne Bara ,slnko, mars, a zeleneho chrobka nemate niekto? mam meteorid ,saturn, uran aj odkupim dakujem

vlny871
•
21. feb 2015

Ahojte ženičky, hľadám do vesmíru magnetky "Sputnik, Áju a malú zelenú príšerku" vľavo dole. Naopak vymením alebo pošlem za cenu poštovného magnetky z fotky. Ďakujem.

vlny871
•
21. feb 2015

@mrs.vincek Dobrý deň, máte ešte na výmenu magnetky z Vesmíru - Sputnik a tú malú príšerku v dolnom rade 2. zľava? Chcela by som ju do nášho vesmíru, prípadne vymením za tie naše. Ďakujem.

zcert
•
21. feb 2015

Ahoj,
máme na výmenu
Vesmír - raketoplán, meteorit, lietajúci tanier, Jupiter, Mars, Neptún - Urán, Bertík
Prales - Aravakovia, tropický prales, piraňa, motýle (so sieťkou), vtáčkar, orchidea, pralesnička, koralovec, kolibrík

Chýba nám:
Vesmír - Sputnik
Prales - tukan, krčiažnik, celý nápis Kostíci, motýle, chameleon, kakaovník, plameniak, tropický motýľ, jaguár, celý tapír

Aj kúpime.
Ďakujeme!

tobiaslubko
•
22. feb 2015

ahojte tak ak nam pridu tie čo sme zhanali tak už len z Vesmiru nam chyba MARS najde sa u niekoho?dakujem 🙂

tobiaslubko
•
22. feb 2015

@zcert ahoj potrebujem od vas Mars a mam pre vas sputnik vymenime? 🙂

pipinulkaa
•
22. feb 2015

ahojte chybaju nam : orangutan, slovo PRA, indianka s motylmi a ta magnetka vedla tej indianky s motylmi nalavo. neviem co to je. na vymenu mame toho viac, strana 99 foto

dara2583
•
22. feb 2015

@lauraaaaaa mate este prosim tu zemegulu z vesmiru? Aj kupim, uz nam chyba len ta.

lauraaaaaa
•
22. feb 2015

@dara2583 ano, poslem za postovne.

vlny871
•
22. feb 2015

@chjulia Dobrý večer, máte ešte niečo z ponúkaných magnetiek Vesmír - potrebovali by sme "Áju, Sputnik a malú zelenú príšerku 2. zľava v poslednom rade. Ďakujem

dara2583
•
23. feb 2015

@lauraaaaaa prosim vas neda sa mi nic napisat cez IP hned mi odosiela spravu ☹ Ak to vam pojde napiste mi prosim to cislo uctu 🙂

chjulia
•
23. feb 2015

@vlny871 Dobrý deň, magnetky vesmír už nemám žiadne.

chjulia
•
23. feb 2015

Ahojte, zhanam magnetky prales - na 1. foto su tie co uz mame a ostatne nam chybaju, na 2. foto su tie co mame na vymenu.

vlny871
•
23. feb 2015

@chjulia Dobrý večer, mám doma piraňu, ak ste ešte nezohnali, vymenila by som za magnetku s malými bielymi motýľmi. Nemáte ešte niečo z vesmíru? Ďakujem.

vlny871
•
23. feb 2015

@ivetka138 Dobrý večer, máte ešte Sputnik a Báru? Ďakujem

chjulia
•
24. feb 2015

@vlny871 ahoj, z vesmiru som nasla len tieto

vodnik25
•
24. feb 2015

@sith toto vam mozem ponuknut.

peto75
•
24. feb 2015

aktaulizujem - z PRALESA by sme mali mat vsetky, jedny su este na poste. Na oplatku sme tiez vsetky nase zvysne poslali dalej. Uz teda nepotrebujeme ani nemame. Dakujeme.

vlny871
•
24. feb 2015

Aktualizujem foto magnetiek na výmenu VESMÍR aj PRALES

nebicko43
•
24. feb 2015
evkalacko
•
24. feb 2015

Ahojte, nemáte niekto na výmenu figúrky Kinder z novej série Funny Versary? Mám aj magnetky z Kostíkov, hlavne Vesmír, vymenila by som za tie kinderká. Ďakujem. 🙂