Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@adamikovalucia ja by som velmi chcela ten napis tici druhu magnetku z napisu.dakujem
@adamikovalucia ake vam chybaju? dakujem
@ivkarrbt ked to zoberiem po rade, tak magnetka cislo 2, 6, 7,8,11,15 az 23, 29,30 ak by ste mali pre nas viac aj kupim za rozumnu cenu. Dik
@adamikovalucia ak by som nazbierala vsetky tak vam ich dam za postovne kukam to mam ich viac pre vas prosim drzte mi ten napis tu nam chyba len ten do zbrierky. mame urcite 18,21 a este aj z inych len moj syn to pozical kamaratke.tak v pondelok si ich vezne.dakujem
@ivkarrbt ok podrzim a pockam, zatial dakujem
5esicko Ajoj.Potreboval by som magnetku kostikou c22 plameniak so sietkou.dako 🙂
@5esicko Dobrý deň, mám záujem o magnetky: 1.rada - Kos,
2rada- indián s oštepom,
3.rada- pavúk tarantula,
4rada - Žofka v pralese, - Les/ krokodíl druhá časť a tapír druhú časť.
Nové magnetky -Poklad pyramid zatiaľ nemáme, tak neviem ako by sme sa dohodli.
Na výmenu mám len : Kostíkov-na cestách, Kostíky- Vesmír, Kostíky- Naj rekordy, Kostíky- Záhadný prales.
Prajem pekný večer. anihani Anna odpoveď prosím na p.anna@inmail.sk 🙂
@adamikovalucia tak mam tieto dve 18,21ak by ste vymenili za tu druhu magnetku s napisom tici.dakujem zajztra idem na postu ak chcete napiste mi IP dakujem
ahojte zhanam ešte z Pralesa :Tukan,Tropický les,soška s motými ,kolibrík,chameleon,motyle so sietkou ,pirana,pra,lesa mam na vymenu:tropicky motyl ,tapir ,Zah,kostik s rozpaž.rukmi
@adamikovalucia ráno pozriem ktoré z nich mi zostali a pošlem za poštu... ešte napíšem... neboli sme doma
ahojte, mam magnetky, vymenim za novy seriu POKLAD PYRAMID :
prales : 2,7,9,18,21,22
vesmir : 3,4,5,6,17,28
mliekaren : 4(2x),10
priserky : 3,16,28
staty : Thailand, India
morske ryby : B, K, M, O, S, Ú, Z, Ž
Piste IP.
ahoj zhanam magnetky kostici prales na vymenu ponukam body na novych vitamanov z billy prosím pisať do ip dakujem ps alebo za poštové🙂
ahojte zhaname ešte z vesmiru :mír, mars,dobytie mesiaca

@ixa ahoj, tak pozerala som, a hodilo by sa nam od vas 6ks. Poslete za postovne, alebo kolko sa ks? Boli by to tropicky les, orchidea, lenochod, kolibrik, ta paprad, kde je napisane zah, a ten chlapec v klobuku 🙂