icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

adamikovalucia
11. apr 2015

@ixa ahoj, tak pozerala som, a hodilo by sa nam od vas 6ks. Poslete za postovne, alebo kolko sa ks? Boli by to tropicky les, orchidea, lenochod, kolibrik, ta paprad, kde je napisane zah, a ten chlapec v klobuku 🙂

adamikovalucia
11. apr 2015

Mame naviac, ak by mal niekto zaujem, posuniem ale hlavne vymenim za prales alebo Egypt 🙂

ivkarrbt
11. apr 2015

@adamikovalucia ja by som velmi chcela ten napis tici druhu magnetku z napisu.dakujem

ivkarrbt
11. apr 2015

@adamikovalucia ake vam chybaju? dakujem

adamikovalucia
11. apr 2015

@ivkarrbt ked to zoberiem po rade, tak magnetka cislo 2, 6, 7,8,11,15 az 23, 29,30 ak by ste mali pre nas viac aj kupim za rozumnu cenu. Dik

ivkarrbt
11. apr 2015

@adamikovalucia ak by som nazbierala vsetky tak vam ich dam za postovne kukam to mam ich viac pre vas prosim drzte mi ten napis tu nam chyba len ten do zbrierky. mame urcite 18,21 a este aj z inych len moj syn to pozical kamaratke.tak v pondelok si ich vezne.dakujem

adamikovalucia
11. apr 2015

@ivkarrbt ok podrzim a pockam, zatial dakujem

rainbow1313
11. apr 2015

Predám magnetky Záhadný prales a Poklad pyramíd
0,30,-€/kus + poštovné

5esicko
12. apr 2015

pridavam slubenu foto tych, ktore mam navyse ja...niektore aj viackrat (su ulozene v rade nad sebou)...vymenim najradsej za magnetky zo serie Poklad pyramid 🙂 alebo ak by niekomu veelmi chybali poslem postou zadarmo... 😉

kalepat
12. apr 2015

5esicko Ajoj.Potreboval by som magnetku kostikou c22 plameniak so sietkou.dako 🙂

anihani
12. apr 2015

@5esicko Dobrý deň, mám záujem o magnetky: 1.rada - Kos,
2rada- indián s oštepom,
3.rada- pavúk tarantula,
4rada - Žofka v pralese, - Les/ krokodíl druhá časť a tapír druhú časť.
Nové magnetky -Poklad pyramid zatiaľ nemáme, tak neviem ako by sme sa dohodli.
Na výmenu mám len : Kostíkov-na cestách, Kostíky- Vesmír, Kostíky- Naj rekordy, Kostíky- Záhadný prales.
Prajem pekný večer. anihani Anna odpoveď prosím na p.anna@inmail.sk 🙂

vlny871
12. apr 2015

ahojte, pridávam aktuálne foto.

dana34
12. apr 2015

Ahojte mam na vymenu magnetky pozri foto a potrebovala by som zahadny prales nadpis kostici, orangutana a pyraňu.

ivkarrbt
12. apr 2015

@adamikovalucia tak mam tieto dve 18,21ak by ste vymenili za tu druhu magnetku s napisom tici.dakujem zajztra idem na postu ak chcete napiste mi IP dakujem

tobiaslubko
12. apr 2015

ahojte zhanam ešte z Pralesa :Tukan,Tropický les,soška s motými ,kolibrík,chameleon,motyle so sietkou ,pirana,pra,lesa mam na vymenu:tropicky motyl ,tapir ,Zah,kostik s rozpaž.rukmi

ixa
12. apr 2015

@adamikovalucia ráno pozriem ktoré z nich mi zostali a pošlem za poštu... ešte napíšem... neboli sme doma

chjulia
13. apr 2015

@delfaz dakujem, uz mam prales komplet

chjulia
13. apr 2015

@kmajka23 momentalne mame navyse tieto - vid foto,

vymenime za Egypt

fideska
13. apr 2015

ahojte, mam magnetky, vymenim za novy seriu POKLAD PYRAMID :
prales : 2,7,9,18,21,22
vesmir : 3,4,5,6,17,28
mliekaren : 4(2x),10
priserky : 3,16,28
staty : Thailand, India
morske ryby : B, K, M, O, S, Ú, Z, Ž
Piste IP.

dana34
13. apr 2015

@chjulia ahoj ja by som potrebovala nadpis kostici orangutana a piranu ja mam z egypta len tri na vymenu zatial pozri ak ti pasuju poslem.

kmajka23
13. apr 2015

@chjulia dobry den, hodil by sa nam od vas ten raketoplan, ale egypt nemam na vymenu , ten nezbierame zatial.

kmajka23
13. apr 2015

@5esicko dobry den poklad pyramidy zatial nezbierame, ale chybaju nam dve posledne krajne z pralesa prvy stlpec tretia a stvrta, teda ta nad jaguarom a nad nou. Ak by vam mali ostat, mozem o ne poprosit? Dakujem.

aliosa11
13. apr 2015

ahoj zhanam magnetky kostici prales na vymenu ponukam body na novych vitamanov z billy prosím pisať do ip dakujem ps alebo za poštové🙂

kmajka23
13. apr 2015

@aliosa11 dobry den, prepacte body do billy nezbieram a zatial nechcem magnetky predavat, lebo stale nam chyba vesmir....radsej vymena. Tak nateraz asi nic, prepacte.

aliosa11
13. apr 2015

@kmajka23 ok dakujem za odpoved

dudkak
13. apr 2015

fideska , ahoj mas este tu 17ku vesmir?

tobiaslubko
13. apr 2015

ahojte zhaname ešte z vesmiru :mír, mars,dobytie mesiaca

kalepat
13. apr 2015

@chjulia kupim plameniaka c 22