Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte, mam vymenu magnetky z kostikov steniatka (A,G,CH,K,L,M,N,X), vesmir skoro cely, Magicky hrad (8,9,11,12,15,17,20,24, 26,27,28) , staty (Slovakia,Germany, Malaysia, France, MArocco, China, Peru), divy sveta /3x)a priserky s.r.o. (1,16,20), menim za kinder poniky, jednorozce, zvonilky, kvetove vily, prip. dohoda, dakujem.
@zinulienka mame dve kvetove vily teda aspin myslim ze su to ony. Zvonilky netusim co su 🙂
@kvietok333 Dakujem, dala by si foto na svoj fotoblog a hned aj napisala, co potrebujes odo mna? Dakujem 🙂
@zinulienka taketo mame
Ahojte Dakujeme vsetkym ktori nam pomohli dozbierat MAGICKY HRAD 🙂
Ak by mal niekto zaujem mam na vymenu aj 4 ks vita body na vitamanov v bille 🙂
ahojte, z POKLADU PYRAMID potrebujem uz len 4 (pyramida s napisom tici), na vymenu 15,19,22,26 (poslem aj viac za moju poslednu magnetku a pridam za ne aj vitabody).
zo starsich serii :
prales : 2,7
vesmir : 3,6
mliekaren : 4(2x),10
priserky : 3,16,28
staty : Thailand, India
morske ryby : B, K, M, O, S, Ú, Z, Ž
Piste IP.
@zinulienka ahoj, kostici magnetky aj predavas? Ak hej, kus po kolko? Dakujem. Pekny den.
ahojte, potrebovala by som z egypta uz len 4(pyramida s napisom tici), na vymenu mam 2,14,15,19,22,26. Poslem za nu aj viac magnetiek, pripadne poslem aj vitabody.
Piste IP.
Mam naviac:
Vesmir - 6, 14, 29
Prales - 6, 21
Pyramidy - 6, 24, 25, 30
Chyba mi:
Pyramidy - 1, 4, 7, 9, 11, 17, 18, 21 a 27
@moncsi21 ďakujem za ponuku, potrebuejm 18 🙂
@poklembovi tú nemám

@jozka12 mala by som pre vás druhú časť nápisu praLES za prvú časť toho nápisu PRAles