icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

iuc
1. júl 2015

Tieto ponúkam, vymením alebo predám

iuc
1. júl 2015

Zháňam

nadabula
1. júl 2015

Ak by niekto hladal, ponukam magnetky statov: Great Britain, Morocco, Saudi Arabia, Brazil, Malaysia, South Africa, Canada, Kenya,Japan,Peru,France, Juzna Amerika-americky prales, Australia-velky barierovy utes, Cina-velky cinsky mur, Cachticky hrad-horalky 🙂

dekazuzana
2. júl 2015

Mam navyše,darujem za poštovné

nadabula
2. júl 2015

Poklad Pyramid, zhanam c. 10,11,15,17,22,26 a 28, na vymenu ponukam c. 12,14,16,18,27 a hore uvedene magnetky statov, rekordov a hrad Devin, magnetka z horaliek 🙂

tobiaslubko
3. júl 2015

Egypt navyše:Dromedar-ťava, Scarabeus,Maska kraľa Tutanchamona,Kralovna Nefertity ,Nilsky ostriež,Hieroglify,napis-Lad Míd

Vymena za animal kingdom 🙂

bemifa
3. júl 2015

Potrebujeme

bemifa
3. júl 2015

na vymenu

ela61
5. júl 2015

@nadabula
Ešte Ti nejaké chýbajú z Egyptu? 🙂

nadabula
5. júl 2015

@ela61 pisala som Ti IP 🙂

ela61
5. júl 2015

@bemifa
Mám masku krále a pyramidy 🙂
Zobrala by som rusko a KOS/z Egyptu 🙂

nadabula
6. júl 2015

Zhanam posledne 2 ks z pokladu pyramid a to: c.11 a c.26, ponukam na vymenu c.6,12,14,16,18,20 a mam aj magnetky statov, magnetku lesnych strazcov, smolinku c. 25 - 2x, dakujem za ponuky 🙂

mlucias
6. júl 2015

Zháňam Kostici magnetky hlavne z tých starších pr. Psej abecedy-B,C,F,G, I,J,L,M,S,T; Šteniatka S; Krajín-Grécko, zo Zvieracích párov - husiatko, Pes; Výroba jogurtu kostíkov - 8,9,12; Zvieratka mora - C,E,F, P,S,Z. Mám veľa magnetiek na výmenu (prípadne odpredaj). Dávam fotku všetkého spolu - postupne nafotím, keď niekto chce niečo konkrétne ozvite sa :o).
PS: Prosím o radu - prosím Vás kde na nete by som mohla zohnať obrázky magnetiek Kostikov v celku, aby som si mohla porovnať, či mám z každej série všetko? vďaka

zdenuska1
6. júl 2015

@mlucias https://www.facebook.com/groups/907611875953663...
pridaj sa k nám na FB ak chceš, tam sú aj celé serie..

mlucias
6. júl 2015

Zháňam Kostici magnetky hlavne z tých starších pr. Psej abecedy-B,C,F,G, I,J,L,M,S,T; Šteniatka S; Krajín-Grécko, zo Zvieracích párov - husiatko, Pes; Zo sveta- kenguru; Výroba jogurtu kostíkov - 8,9,12; Zvieratka mora - C,E,P,S,Z. zo starších súhvezdia, planéty, vláčik s číslami 🙂
Mám veľa magnetiek na výmenu/ predaj. Fotky nižšie podľa sérii.

mlucias
8. júl 2015

Zháňam Kostici magnetky hlavne tie na obrázku a potom z tých starších pr. Psej abecedy-C,F,G, I,J,L,M,T; súhvezdia, planéty a vesmír, dopravné značky 🙂

tomaskovamaminka
8. júl 2015
mlucias
8. júl 2015

@tomaskovamaminka tie staršie magnetky vôbec nemám - začali sme zbierať oveľa neskôr ☹

jaroslavzatko
8. júl 2015

Ahojte baby, nenájdu sa u vás ešte magnetky zo záhadného pralesa?
Chýbajú nám aj pyramídy(2. obrázok).
3.obrázok máme navyše, máme aj nejaké krajiny a možno sa nájde aj niečo pod chladničkou, prípadne v skríší našej malej, tie bývajú však už okúsané 🙂

záhadný prales môžem aj za nejaké drobné

polyana
8. júl 2015

@jaroslavzatko
ahoj, mala by som pre vás z pralesa Kolibríka, a z pyramíd- Fenek. A ja by som potrebovala-z Egypta- nefertity, kralovská lod, ostriež, a krokodíl. Ci meníte len kus za kus? Dakujem

christne24
8. júl 2015

Ponukam na predaj za 0,10 Eur/ks + postovne

mary903
8. júl 2015

@jaroslavzatko ahoj, ja by som potrebovala magnetky z Kostíkov (pyramídy) č. 15 a 24. Nájdu sa obe?

mary903
8. júl 2015

ahojte zháňam posledné dve magnetky Kostíci - poklad pyramíd: č. 15 Kráľovná a č. 24 Archeolog. Nájdu sa u niekoho obidve?

nadabula
8. júl 2015

Ponukam na vymenu Egypt: c.9,12,16,18-2x,20, staty: Japan, Canada, Kenya, Brazil, Peru, Morocco, Malaysia, South Africa, Saudi Arabia, Lesni strazcovia: c.19, horalky hrad Devin, tucniakov c. 17,18,20,23, Pravek a Dobr.ocean. Zhanam magnetky hlavnych miest: Bratislava, Dublin, Londyn, Lhasa, Rim, Peking, naj rekordy: USA most, Francia Eifelova veza, Nepal 🙂

emmasiss
8. júl 2015

@pexinka Prosím vás máte ich ešte tie magnetky prales ? 🙂

emmasiss
8. júl 2015

@christne24 mám záujem , môžte mi napísať správu či je to ešte aktuálne aby sme sa dohodli ? 🙂

emmasiss
8. júl 2015

@dekazuzana mám záujem píšem správu 🙂

pexinka
8. júl 2015

@emmasiss pozri do bazara, mám už len tie magnetky ktoré tam mám odfotené

silesias
8. júl 2015

Ahojte,nemate niekto na predaj este nagnetky zahadny prales?

silesias
8. júl 2015

@poklembovi dobry den mate este magnetky prales?potrebovala by som piranu a kostika nad jaguarom.dakujem