Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ak by niekto hladal, ponukam magnetky statov: Great Britain, Morocco, Saudi Arabia, Brazil, Malaysia, South Africa, Canada, Kenya,Japan,Peru,France, Juzna Amerika-americky prales, Australia-velky barierovy utes, Cina-velky cinsky mur, Cachticky hrad-horalky 🙂
Poklad Pyramid, zhanam c. 10,11,15,17,22,26 a 28, na vymenu ponukam c. 12,14,16,18,27 a hore uvedene magnetky statov, rekordov a hrad Devin, magnetka z horaliek 🙂
Egypt navyše:Dromedar-ťava, Scarabeus,Maska kraľa Tutanchamona,Kralovna Nefertity ,Nilsky ostriež,Hieroglify,napis-Lad Míd
Vymena za animal kingdom 🙂
Zhanam posledne 2 ks z pokladu pyramid a to: c.11 a c.26, ponukam na vymenu c.6,12,14,16,18,20 a mam aj magnetky statov, magnetku lesnych strazcov, smolinku c. 25 - 2x, dakujem za ponuky 🙂
Zháňam Kostici magnetky hlavne z tých starších pr. Psej abecedy-B,C,F,G, I,J,L,M,S,T; Šteniatka S; Krajín-Grécko, zo Zvieracích párov - husiatko, Pes; Výroba jogurtu kostíkov - 8,9,12; Zvieratka mora - C,E,F, P,S,Z. Mám veľa magnetiek na výmenu (prípadne odpredaj). Dávam fotku všetkého spolu - postupne nafotím, keď niekto chce niečo konkrétne ozvite sa :o).
PS: Prosím o radu - prosím Vás kde na nete by som mohla zohnať obrázky magnetiek Kostikov v celku, aby som si mohla porovnať, či mám z každej série všetko? vďaka
@mlucias https://www.facebook.com/groups/907611875953663...
pridaj sa k nám na FB ak chceš, tam sú aj celé serie..
Zháňam Kostici magnetky hlavne z tých starších pr. Psej abecedy-B,C,F,G, I,J,L,M,S,T; Šteniatka S; Krajín-Grécko, zo Zvieracích párov - husiatko, Pes; Zo sveta- kenguru; Výroba jogurtu kostíkov - 8,9,12; Zvieratka mora - C,E,P,S,Z. zo starších súhvezdia, planéty, vláčik s číslami 🙂
Mám veľa magnetiek na výmenu/ predaj. Fotky nižšie podľa sérii.
@mlucias skus pozriet tu http://www.masbirka.cz/search.php?co=kostici Prosim ta a z tychto by si nieco nasla doma? http://www.masbirka.cz/kolekce/375-kostici-zvir...
@tomaskovamaminka tie staršie magnetky vôbec nemám - začali sme zbierať oveľa neskôr ☹
@jaroslavzatko
ahoj, mala by som pre vás z pralesa Kolibríka, a z pyramíd- Fenek. A ja by som potrebovala-z Egypta- nefertity, kralovská lod, ostriež, a krokodíl. Ci meníte len kus za kus? Dakujem
@jaroslavzatko ahoj, ja by som potrebovala magnetky z Kostíkov (pyramídy) č. 15 a 24. Nájdu sa obe?
ahojte zháňam posledné dve magnetky Kostíci - poklad pyramíd: č. 15 Kráľovná a č. 24 Archeolog. Nájdu sa u niekoho obidve?
Ponukam na vymenu Egypt: c.9,12,16,18-2x,20, staty: Japan, Canada, Kenya, Brazil, Peru, Morocco, Malaysia, South Africa, Saudi Arabia, Lesni strazcovia: c.19, horalky hrad Devin, tucniakov c. 17,18,20,23, Pravek a Dobr.ocean. Zhanam magnetky hlavnych miest: Bratislava, Dublin, Londyn, Lhasa, Rim, Peking, naj rekordy: USA most, Francia Eifelova veza, Nepal 🙂
@christne24 mám záujem , môžte mi napísať správu či je to ešte aktuálne aby sme sa dohodli ? 🙂
@dekazuzana mám záujem píšem správu 🙂
Ahojte,nemate niekto na predaj este nagnetky zahadny prales?
@poklembovi dobry den mate este magnetky prales?potrebovala by som piranu a kostika nad jaguarom.dakujem

Tieto ponúkam, vymením alebo predám