Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
na výmenu mame:
@bemifa tak ako vymenime? mam tych motylov prve zhora vlavo.
@adka26adka ano 🙂
ahojte,
chyba mi: Magicky hrad: c.30-duch zofka
Piratsky poklad: c.1-pirat, c. 11-krab
Zahadny prales: c.13-koralovec, c.15-kostik s roztiahnutymi rukami
kupim alebo vymenim, na vymenu: Poklad pyramid: c. 3,4,9,11,12,20,30
Zahadny prales: c.20-vtackar, c.21-napis zah, c.24-tropicky motyl
Magicky hrad: c.5-Strasletka, c.20-Mumak, c.21-lebka,c.22-K 2x,
c.24-Burac 2x, c.26-Smradak 🙂
ahojte, kamoska zhana posledna magnetky pyramidy Chramova hrobka a starsie magnetky suhvezdia BERAN. stikez PUFFY, HIP-HOP, PUFF-PUFF, FIDO. mame na vymenu magnetky , karty, kinder.... napis do ip. 🙂 dakujem
@rainbow1313 poprosim toho delfina,obycajne.dakujem.
Ahojte, prosím vás chýbajú nám magnetky z pyramidy 8 a 20. Máme na výmenu aj z iných. Ďakujem
@miruskaa17 ake vam chybaju?
nema z Vas niekto z Piratskeho pokladu c.1-pirata a c. 11-kraba a z Magickeho hradu c.30 zofku ducha? Uz mi len tie tri chybaju, kupim alebo vymenim, na vymenu Pyramidy,Prales a Mag. hrad, dakujem 🙂
Ahojte.mam kostici puzzle,poklad pyramid.chyba mi iba ta cast,kde je datlova palma.a mam aj nejake na vymenu.prosim napiste,ak niekto moze vymenit.dakujem
Ahojte má niekto prosím chýbajúcu magnetku Kostíkov - Magický hrad: 23- Kostlivec Kosťák.
Ak áno prosím ozvite sa .
Naviac j máme :
Magnetky Kostíkov - Vesmír : Slnko, Zem a 27- Mimozemšťan3(pomarančový).
Magnetky - Kostíci na cestách: Brazil, Turkey, Canada, Norway, South Africa,
Magnetky - Záhadný prales : 2-Krčiažnik, 14- Pralesnička azúrová, 15- Pyramída3/4, 19- Žofka v prralese, 25- Jaguár, 27- Pra( krokodíl 1/2 .
magnetky Kostíkov - Poklad pyramíd (Egypt) : 1-Ďatlová palma, 3- nápis -Kos,4-nápis, 5- Pyramídy, 6- Sfinga, 10- Scarabeus, 14- Fenek, 15- Královna Nefertiti , 19- ibišek, 20- Žofka, 21- kráľov. Loď, 22- Nílsky ostriež, 28- nápis –LAD, 30- rieka Níl
V prípade že máte záujem budem sa tešiť na odpoveď : anna.pokrivcakova@gmail.com , prajem pekný deň Anna( anihani) 🙂
Ahojte.potrebujem datlovu palmu z puzzle kostici poklad pyramid.dakujem.mam nieco aj ja na vymenu z pokladu pyramid.dakujem
@miruskaa17 -mam 8 na vymenu za palmovu datlu.bohuzial 20 nemam
@maloryy mam na predaj magnetku cislo 1 datlovu palmu za 0,15,-€
@miruskaa17 Ahoj mám 8 a 20 z pokladu pyramíd ak ešte potrebuješ , nám treba z Magického hradu 10,19 z Mapy zvierat bociana a z Vesmíru 20,25 Díky
@tatinkoivo ahoj, potrebujeme len tie dve
@iuc od kedy budu

mam navyse magnetky: Poklad pyramid: c.3,4,6,9,11,12,20,30
Magicky hrad: c. 5,20,21,22-2x,24-2x,26
Zahadny prales: c. 20,21,24
chyba mi: Zahadny prales: c.13-koralovec, c.15-kostik s roztiahnutymi rukami, c.16-biele motyle
Magicky hrad: c.10-hrad s netopierom, c. 27-truhla, c.30-zofka duch
Piratsky poklad c.1-pirat, c.11-krab
vymenim alebo kupim 🙂