icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

pexinka
•
26. jún 2013

@bemifa vymenila by som ti tie z lesných strážcov ktoré si označila za tieto z kostíkov

tomaskovamaminka
•
26. jún 2013

Ahojte najde sa u niekoho este z planet :uran, saturn, raketoplan mliecna draha, z dvojic zvieratiek : kaciatko, prasa, pes, žriebätko, mačiatko, zo zahradky :5,8, z hlavnych miest :Dublin-Irsko? Na vymenu? Napiste co vam treba do IP🙂 Dakujem, pripadne z tychto http://kostici.webnode.cz/fotogalerie/magnetky/... ale tomu uz neverim:(potrebujeme : bazant, čáp, gorila, hroch, chameleon, jelen, lev, tucnak, wapiti. Do Bille nechodim, Priserky na viac zatial nemame.

bemifa
•
26. jún 2013

@pexinka super pis do ip

iwusa14
•
26. jún 2013

My ich uz mame koplet 🙂

tiburon1
•
26. jún 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@pexinka Ahoj ešte máš na výmenu tých strážcov? Potrebujem toto - označené žltou
Ponúkam na výmenu toto:

pexinka
•
26. jún 2013

@tiburon1 dve mám naisto z tých ktoré chceš, a zvyšné dve mám už vymenené, ale doma mám ešte dve rovnaké, len musím pozrieť ktoré, kuknem sa na to večer ked prídem domov a napíšem ti, dobre?

tiburon1
•
26. jún 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.
sunnessie
•
26. jún 2013

Ahojte, chybaju mi uz len 3, nemate niekto? vemenim aj za lesnych strazcov

bemifa
•
26. jún 2013

este: zo zahradky mam 1,6,6,8,11 a potrebujem 4,5,7,9,15,16
kostici mam tieto: foto
z dvojic zvieatiek potrebujeme vsetky mladatka + kacicu
ponukam aj - foto-2

daria77
•
26. jún 2013

@sunnessie mám 2 z nich -druhý rad.

pexinka
•
26. jún 2013

@tiburon1 takze mam len 2 z tych,kt.chces

bemifa
•
26. jún 2013

@sunnessie kuk sem

tiburon1
•
26. jún 2013

@pexinka Ok,a čo za ne chceš ty?

sunnessie
•
27. jún 2013

@daria77 jeeej super, ako sa dohodneme? ty nepotrebujes nic?

daria77
•
27. jún 2013

@sunnessie napísala som ti do ip 🙂

cetera
•
27. jún 2013

@bemifa ahoj, mam pre teba zahradku 4,5, 16 a magnetku kacice

cetera
•
27. jún 2013

Mam na vymenu, zhanam magnetky Kostikov z novej serie, ak mate napiste

bemifa
•
27. jún 2013

@cetera ahoj, ake potrebujes?

petraas
•
27. jún 2013

ahojte, tieto vsetky mame naviac. vymenim ich za kupony do C&A alebo za 25% zlavu na najdrahsi vyrobok do dmky

cetera
•
27. jún 2013

@bemifa zahradku 10, 12 ale to asi nemas. Posli mi tie zvieratka delfin, ryba, krab, chobotnica, zopar ich doma mame tak to nejako doladim aby neboli same 🙂 adresa v ip

bemifa
•
27. jún 2013

@cetera ok

tiburon1
•
29. jún 2013

@pexinka ahoj,tak čo ako sa dohodneme? Ktoré chceš na výmenu?

tiburon1
•
29. jún 2013

@cetera Ahoj,mám na výmenu č.23,28 a 29.
Vymeníš to za strážcov?Potrebujem tieto označené červenou

cetera
•
29. jún 2013

@tiburon1 ahoj, 29 vezmem tie 23, 28, uz mame, poslem ti vsetky a ked budes nejake mat kostici tak daj vediet. Adresu do ip, v pondelok posielam postu.

tomaskovamaminka
•
29. jún 2013

Ahojte Mame naviac s priseriek 12,14,17,18,19,20, s tych piratskych kusok lebky s hadom, musla s perlou, cerveny krab, Oskar a 4rybky (pravy horny roh) . Potrebujeme - najde sa u niekoho este z planet :uran, saturn, raketoplan, mliecna draha, dvojic zvieratiek : kaciatko, prasa, pes, žriebätko, mačiatko, zo zahradky :5,8, z hlavnych miest :Dublin-Irsko? Dakujem .

bemifa
•
30. jún 2013

@sunnessie kuk moje

pexinka
•
30. jún 2013

@tiburon1 z tych ktore mas na vymenu sa mi ziadna nehodi :/

tiburon1
•
30. jún 2013

@pexinka Ok tak nechaj tak ,už som vymenil s niekým iným.Ďakujem

cetera
•
1. júl 2013

@tiburon1
@bemifa
@masinka
dnes odoslane magnetky

masinka
•
1. júl 2013

@cetera super 😀 ja som ti poslala uz v piatok, daj vediet, ked pridu 😀