Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte najde sa u niekoho este z planet :uran, saturn, raketoplan mliecna draha, z dvojic zvieratiek : kaciatko, prasa, pes, žriebätko, mačiatko, zo zahradky :5,8, z hlavnych miest :Dublin-Irsko? Na vymenu? Napiste co vam treba do IP🙂 Dakujem, pripadne z tychto http://kostici.webnode.cz/fotogalerie/magnetky/... ale tomu uz neverim:(potrebujeme : bazant, čáp, gorila, hroch, chameleon, jelen, lev, tucnak, wapiti. Do Bille nechodim, Priserky na viac zatial nemame.
@pexinka Ahoj ešte máš na výmenu tých strážcov? Potrebujem toto - označené žltou
Ponúkam na výmenu toto:
@pexinka Ok
@pexinka Ok,a čo za ne chceš ty?
@pexinka ahoj,tak čo ako sa dohodneme? Ktoré chceš na výmenu?
@cetera Ahoj,mám na výmenu č.23,28 a 29.
Vymeníš to za strážcov?Potrebujem tieto označené červenou
Ahojte Mame naviac s priseriek 12,14,17,18,19,20, s tych piratskych kusok lebky s hadom, musla s perlou, cerveny krab, Oskar a 4rybky (pravy horny roh) . Potrebujeme - najde sa u niekoho este z planet :uran, saturn, raketoplan, mliecna draha, dvojic zvieratiek : kaciatko, prasa, pes, žriebätko, mačiatko, zo zahradky :5,8, z hlavnych miest :Dublin-Irsko? Dakujem .
@pexinka Ok tak nechaj tak ,už som vymenil s niekým iným.Ďakujem

@bemifa vymenila by som ti tie z lesných strážcov ktoré si označila za tieto z kostíkov