icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

pexinka
26. jún 2013

@bemifa vymenila by som ti tie z lesných strážcov ktoré si označila za tieto z kostíkov

tomaskovamaminka
26. jún 2013

Ahojte najde sa u niekoho este z planet :uran, saturn, raketoplan mliecna draha, z dvojic zvieratiek : kaciatko, prasa, pes, žriebätko, mačiatko, zo zahradky :5,8, z hlavnych miest :Dublin-Irsko? Na vymenu? Napiste co vam treba do IP🙂 Dakujem, pripadne z tychto http://kostici.webnode.cz/fotogalerie/magnetky/... ale tomu uz neverim:(potrebujeme : bazant, čáp, gorila, hroch, chameleon, jelen, lev, tucnak, wapiti. Do Bille nechodim, Priserky na viac zatial nemame.

bemifa
26. jún 2013

@pexinka super pis do ip

iwusa14
26. jún 2013

My ich uz mame koplet 🙂

tiburon1
26. jún 2013
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@pexinka Ahoj ešte máš na výmenu tých strážcov? Potrebujem toto - označené žltou
Ponúkam na výmenu toto:

pexinka
26. jún 2013

@tiburon1 dve mám naisto z tých ktoré chceš, a zvyšné dve mám už vymenené, ale doma mám ešte dve rovnaké, len musím pozrieť ktoré, kuknem sa na to večer ked prídem domov a napíšem ti, dobre?

tiburon1
26. jún 2013
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.
sunnessie
26. jún 2013

Ahojte, chybaju mi uz len 3, nemate niekto? vemenim aj za lesnych strazcov

bemifa
26. jún 2013

este: zo zahradky mam 1,6,6,8,11 a potrebujem 4,5,7,9,15,16
kostici mam tieto: foto
z dvojic zvieatiek potrebujeme vsetky mladatka + kacicu
ponukam aj - foto-2

daria77
26. jún 2013

@sunnessie mám 2 z nich -druhý rad.

pexinka
26. jún 2013

@tiburon1 takze mam len 2 z tych,kt.chces

bemifa
26. jún 2013

@sunnessie kuk sem

tiburon1
26. jún 2013

@pexinka Ok,a čo za ne chceš ty?

sunnessie
27. jún 2013

@daria77 jeeej super, ako sa dohodneme? ty nepotrebujes nic?

daria77
27. jún 2013

@sunnessie napísala som ti do ip 🙂

cetera
27. jún 2013

@bemifa ahoj, mam pre teba zahradku 4,5, 16 a magnetku kacice

cetera
27. jún 2013

Mam na vymenu, zhanam magnetky Kostikov z novej serie, ak mate napiste

bemifa
27. jún 2013

@cetera ahoj, ake potrebujes?

petraas
27. jún 2013

ahojte, tieto vsetky mame naviac. vymenim ich za kupony do C&A alebo za 25% zlavu na najdrahsi vyrobok do dmky

cetera
27. jún 2013

@bemifa zahradku 10, 12 ale to asi nemas. Posli mi tie zvieratka delfin, ryba, krab, chobotnica, zopar ich doma mame tak to nejako doladim aby neboli same 🙂 adresa v ip

bemifa
27. jún 2013

@cetera ok

tiburon1
29. jún 2013

@pexinka ahoj,tak čo ako sa dohodneme? Ktoré chceš na výmenu?

tiburon1
29. jún 2013

@cetera Ahoj,mám na výmenu č.23,28 a 29.
Vymeníš to za strážcov?Potrebujem tieto označené červenou

cetera
29. jún 2013

@tiburon1 ahoj, 29 vezmem tie 23, 28, uz mame, poslem ti vsetky a ked budes nejake mat kostici tak daj vediet. Adresu do ip, v pondelok posielam postu.

tomaskovamaminka
29. jún 2013

Ahojte Mame naviac s priseriek 12,14,17,18,19,20, s tych piratskych kusok lebky s hadom, musla s perlou, cerveny krab, Oskar a 4rybky (pravy horny roh) . Potrebujeme - najde sa u niekoho este z planet :uran, saturn, raketoplan, mliecna draha, dvojic zvieratiek : kaciatko, prasa, pes, žriebätko, mačiatko, zo zahradky :5,8, z hlavnych miest :Dublin-Irsko? Dakujem .

bemifa
30. jún 2013

@sunnessie kuk moje

pexinka
30. jún 2013

@tiburon1 z tych ktore mas na vymenu sa mi ziadna nehodi :/

tiburon1
30. jún 2013

@pexinka Ok tak nechaj tak ,už som vymenil s niekým iným.Ďakujem

cetera
1. júl 2013

@tiburon1
@bemifa
@masinka
dnes odoslane magnetky

masinka
1. júl 2013

@cetera super 😀 ja som ti poslala uz v piatok, daj vediet, ked pridu 😀