Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
zo slovenskej posty totalne sklamana nieco doslo, nieco az vyse tyzdna slo a jedno dodnes nedoslo.
Zostali mi tieto magnetky kostici tie hviezdice nejake zvieratka mladatka z dvojic a kostici priserky 22,
ahojte nema niekto magnetku piratsky poklad druhy rad a prva chyba mi dva krat dakujem a nejake mam vymena mozna
Zhanam magnetku z kostikov priserky 10, mam na vymenu 6, pripadne nejake magnetky z piratskeho pokladu.
@cetera Ahoj,tak ti posielam foto tie čo potrebujem
@savovo Ahoj,ja by som mal záujem o príšerky č.18 a 29 a strážcu č.4 z toho zmiešaného obrázka ten z modrým pozadím.Ak ešte sú voľné.Ponúkam ti na výmenu toto
Potreboval by som príšerky čísla 3,5,6,8,10,11,18,20,21,25,29,30
Ak niekto má nech sa ozve.Niečo mám aj na výmenu obrázok vyššie
@savovo takze cislo 13 piratov to su tie hviezdice a mam aj billu 12 usta zraloka mam pre teba ak ti este treba. Na vymenu potrebujem tu z billy zo zelenou hlavou zelenym pozadim a magnetku cislo 18 kostici priserky, poslat to chcem tiburonovi, adresa v ip. Myslim ze este sa dohodnete na nejakej vymene vy dvaja medzi sebou takze to mas za jedno postovne. Posli mi adresu v ip. A daj mi vediet ci menime dve alebo jednu magnetku.
@savovo No tú 10 už mám rezerve,a z tvojich už mám toho strážcu.A jednu monster je blbosť posielať.
@savovo preco nesuhlasis s tym co som napisala vyssie. Kazdy dostane co potrebuje z magnetiek a nepreplaca sa naviac postovne. Mne sa neoplati posielat po jednu magnetku, to si radsej kupim jogurt a magnetku si najdem. 45 stoji postovne a jogurt 49 centov, a to mam ajmagnetku aj jogurt. Daj vediet ci z toho daco bude ci nie.
potrebujem:
kostici zahradka: 7, 10
kostici piratsky poklad: 1, 4, 5, 10, 14
kostici zvieratka dvojice k: mačka, oslik, koň, teliatko, hus, jahniatko, kozliatko
na vymenu mam:
kostici piratsky poklad: 3, 15
lesny strazci: 3, 6, 23, 26
ine magnetky (kukni par stran dozadu)
ma niekto magnetky z piratskeho pokladu?
Potrebujem: 1, 2, 5, 7, 11, 12, 13
Na vymenu mam: 3, 4, 6, 8, 10, 14, 15, 17, 18, 20

@daria77 napisala som ti IP