icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

slavkicek
12. máj 2012

@lucik194, lucik vymenila by si so mnou husatko a zriebätko? my mame navyse ovcu, kacku a kacatko. Pripadne kupim za postovne 🙂 dakujem

petraas
12. máj 2012

@turandotta tie pismenka to je ta havinova abeceda? ak ano tak dala by si T za postovne? alebo za co by si ho dala? len tie pismena co potrebujes nemam.

zcert
13. máj 2012

ahojte, ak by mal niekto magnetky č. 2, 4 a 16 z puzzle Záhradníci, tak radi kúpime, či vymeníme (máme 7, 8, 9, 10, 11, 12)

turandotta
13. máj 2012

@petraas posli mi adresu, ja ti to poslem.

petraas
13. máj 2012

@turandotta idem napisat IP

zuzka83
13. máj 2012

Ahojte, super, ze sa to tu trochu rozbehlo. Nam chyba z psikovej abecedy len Bigl , pismenko G, a mame na vymenu vela aj psikov, aj cirkus cisla a aj tieto farmu puzzle, len nie som doma, tak neviem, ktore presne. Za bigla vymenim aj viac kuskov. Z farmy mame skoro vsetky dvojmo. Dakujeme.

petraas
14. máj 2012

@zuzka83 prosim ta mohla by si minapist ake pismenka su vsetky v tej havinovej abecede? lebo neviem ktore mi presne chybaju. my mame naprr Č a neviem ci ma byt aj C alebo ze ci ma byt aj ch...mohla by si to sem hodit aby som napisala ze ktore nam chybaju. dakujem pekne🙂

petraas
14. máj 2012

z tychto zvieratiek mame na vymenu uz len Kacku, hus, pes + steniatko, prasiatko a 2x kozliatko....ak niekomu chyba napiste

petraas
14. máj 2012

z tychto nam chyba asi uz len H, CH a Q...neviem teda ci este take su...ak mate niekto ponuknite...T, G, Z nam snad pride🙂
na vymenu mame len O a V

majaza
15. máj 2012

ahojte, nam chyba sliepka, žriebätko, kozliatko

mam na vymenu klalik, kraliček, prasiatko, šteniatko, ovcu a viacere z havinovej abecedy, aj z cirkusovych čisel

dakujem

petraas
15. máj 2012

@majaza ahoj, my mame kozliatko...
nemate nahodou z havinvej abecedy pismeno H alebo CH ci Q....neviem teda ci CH a Q vobec boli ale H urcite...
ak by si mala tak by som vymenila za kozliatko

majaza
15. máj 2012

@petraas pozeram, mam CH ako CHRT 😉
len škoda, že nemaš viac, to ma vyjde ako cely jogurt 😅

ale tušim ta poznam z DMtemy, nemaš aj nejake kupony na vymenu?

petraas
15. máj 2012

@majaza ano chodim obcas aj do dm temy...no bohuzial uz nemam ziadne kupony dnes do obeda som vsetky vyhodila lebo nikto nechcel a sa mi tu len povalovali...jedine co mam tak do C&A platne do konca maja

slavkicek
16. máj 2012

@zuzka83, a vedela by si mi nejake zvieratka z farmy predat? nam chyba hus, prasa, pes somar. dakujem

slavkicek
16. máj 2012

@petraas, my mame doma H tak to by som ti vedela poslat a pozeram, ze ty mas navyse hus a psa....vedela by si mi ich poslat? pripadne aj doplatim. dakujem

petraas
16. máj 2012

@slavkicek ahoj, napis mi do ip adresu a poslem ti zajtra psa a hus. bola by som velmi rada keby si mi za to poslala to H 🙂

slavkicek
16. máj 2012

@petraas ok, super tesim sa, ze sme sa dohodli 🙂 ja by som ti to poslala bud zajtra alebo najneskor v piatok 🙂 neviem ci sa zajtra dostanem do mesta.
posielam v ip adresu a napis mi aj ty tvoju

slavkicek
16. máj 2012

baby, nahodou nema niekto navysse prasa a somara? kupim alebo vymenim za nieco ine 🙂 dakujem

lucik194
17. máj 2012

takze aktualizujem:

mame na vymenu macku, sliepku,
pismeno J (jazvecik)
starsia seria c. 14 (postavicka? nie som si ista co na nej je, je u starych rodicov)

lucik194
17. máj 2012

viete niekto kolko vlastne tych zvieratkovych parov ma byt? (myslim tie macka / macicka, hus / husatko....)

petraas
17. máj 2012

@lucik194 ak myslis teraz co boli naposledy tie anglicke tak tych ma byt 12 parov

petraas
17. máj 2012

z tych zvieratiek co su aj anglicky mi este zostalo steniatko, prasiatko, kozliatko a hus...ak niekomu chyba napiste

zuzka83
17. máj 2012

@slavkicek ahoj, prasa, psa a somara mam myslim doma nazvys, hus nie, tu uz odomna pytali. Ale mozno este najdeme v jogurtiku. Ked pridem domov pozriem a dohodneme sa.

zuzka83
17. máj 2012

Nemate niekto prosim steniatko bigla (pismeno G)? Mam na vymenu steniatka, vela zvieratiek z farmy aj cisla cirkus a aj nejake morske potvorky z abecedy. Mate este niekto aj nalepky zvieratka? Tie boli davnejsie. Dakujem krasne.

lucik194
17. máj 2012

@petraas hej tie som myslela, tie slovensko / anglicke, aspon dobre vediet kolko ich ma byt, kolko mam este hladat 🙂

majaza
18. máj 2012

@zuzka83 ja mam G (bigla) a potrebovala by som sliepku a žriebätko

zuzka83
20. máj 2012

Ahoj, zajtra alebo v utorok ideme domov, obe magnetky myslim mam nazvys, rada Ti ich poslem za toho bigla.
Nemas nejake aj z tej serie morskych zvieratiek prosim? Lenneviem, ktore mi vlastne chybaju. Posielam adresu do internej posty.

matko531
21. máj 2012

Ahojte, nemáte niekto kuriatko z farmy ? Na výmenu máme spústu zvieratiek z farmy + CH a W zo šteniatok. Pozn. Žilina

suzi01
22. máj 2012

ahojte, tieto máme NA VÝMENU
a potrebujeme zo zvieratiek: Králika a Hus
a z psíkovej abecedy : C a K

tomaskovamaminka
23. máj 2012

Ahojte tak som dnes objavila tuto temu🙂 a inak tie obrazky magnetiek steniatok su komplet vsetky tu : http://www.burzicka.cz/index.php?option=com_chr... http://www.burzicka.cz/index.php?option=com_chr...