Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@turandotta tie pismenka to je ta havinova abeceda? ak ano tak dala by si T za postovne? alebo za co by si ho dala? len tie pismena co potrebujes nemam.
ahojte, ak by mal niekto magnetky č. 2, 4 a 16 z puzzle Záhradníci, tak radi kúpime, či vymeníme (máme 7, 8, 9, 10, 11, 12)
@petraas posli mi adresu, ja ti to poslem.
@turandotta idem napisat IP
Ahojte, super, ze sa to tu trochu rozbehlo. Nam chyba z psikovej abecedy len Bigl , pismenko G, a mame na vymenu vela aj psikov, aj cirkus cisla a aj tieto farmu puzzle, len nie som doma, tak neviem, ktore presne. Za bigla vymenim aj viac kuskov. Z farmy mame skoro vsetky dvojmo. Dakujeme.
ahojte, nam chyba sliepka, žriebätko, kozliatko
mam na vymenu klalik, kraliček, prasiatko, šteniatko, ovcu a viacere z havinovej abecedy, aj z cirkusovych čisel
dakujem
baby, nahodou nema niekto navysse prasa a somara? kupim alebo vymenim za nieco ine 🙂 dakujem
takze aktualizujem:
mame na vymenu macku, sliepku,
pismeno J (jazvecik)
starsia seria c. 14 (postavicka? nie som si ista co na nej je, je u starych rodicov)
viete niekto kolko vlastne tych zvieratkovych parov ma byt? (myslim tie macka / macicka, hus / husatko....)
z tych zvieratiek co su aj anglicky mi este zostalo steniatko, prasiatko, kozliatko a hus...ak niekomu chyba napiste
Nemate niekto prosim steniatko bigla (pismeno G)? Mam na vymenu steniatka, vela zvieratiek z farmy aj cisla cirkus a aj nejake morske potvorky z abecedy. Mate este niekto aj nalepky zvieratka? Tie boli davnejsie. Dakujem krasne.
Ahoj, zajtra alebo v utorok ideme domov, obe magnetky myslim mam nazvys, rada Ti ich poslem za toho bigla.
Nemas nejake aj z tej serie morskych zvieratiek prosim? Lenneviem, ktore mi vlastne chybaju. Posielam adresu do internej posty.
Ahojte, nemáte niekto kuriatko z farmy ? Na výmenu máme spústu zvieratiek z farmy + CH a W zo šteniatok. Pozn. Žilina
Ahojte tak som dnes objavila tuto temu🙂 a inak tie obrazky magnetiek steniatok su komplet vsetky tu : http://www.burzicka.cz/index.php?option=com_chr... http://www.burzicka.cz/index.php?option=com_chr...

@lucik194, lucik vymenila by si so mnou husatko a zriebätko? my mame navyse ovcu, kacku a kacatko. Pripadne kupim za postovne 🙂 dakujem