Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@daria77 Ahoj ešte máš tie zvieratá condor,žralok,korytnačka a ľadový medveď ? tie by som potreboval a pravek myslíš tie samolepky?Nejaké mám
@daria77 Ok 😉
ahojte, vymenim magnetky z kostikov Mapa zvieratiek, mame tulen (2x), orangutan, zajac, alebo mam este aj priserky 7,8,9,16,24. Zhanam zvieratka, dakujem 😉
Ahojte,mám navyše magnetky príšeriek ( veľa), zo zvieratiek: kondora 🙂
dobrý , máte ešte nejaké potreboval by som čísla 8,11,15,18,23,27 dakujeem 🙂
mám na výmenu polárneho medveda a condora, z príšeriek mám číslo 8, našla by sa aj nejaká záhradka, pirátsky poklad, dvojice zvieratiek, čísla...
Ahojte,nemáte zvyšné príšerky č.7,16,17,24,27,29 ? Vymením za billa nálepky pravek.Ďakujem
VYMENIM pravek nalepky za magnetky zvieratiek z kostikov.
POTREBUJEME: zajac, jelen, medved, bizon, krokodil, tava, slon, orangutan, korytnacka, koala.
PRAVEK NALEPKY PONUKAME: 2, 15, 17, 18, 32, 46, 47, 54, 80, 105, 112, 126, 131, 139, 150, 162, 168, 172, 173, 177, 186, 199
piste iba IP, dakujem.
mám na výmenu príšerky číslo 8 a zo zvieratiek condor a ladový medved
ahoj, chýbajú nám magnetky príšerky 1, 15, 16, 20, 24... kúpime, prípadne vymeníme za tie, ktoré nám zostali 3, 6, 8, 12, 13, 17, 18, 21, 24, 25... Zo zvieratiek máme na výmenu bociana a tučniaka, chýbajú ľadový medveď. líška, slon, koala, žralok...
@zcert mám naviac príšerky 1a a15 🙂
Vymením magnetky do mapy zvierat .
Máme navyše : 2x bizón, 2x tuleň, 3x ťava, 2x tučniak, 3x žralok, 3x korytnačka, jaguár, slon, líška, jeleň, tiger, orangutan, panda.
Potrebujeme: medveď ľadový, medveď hnedý, kondor, tuleň, lev.
@mariana777 ahoj, ja mam nejake nalepky na vymenu, ale nemas nahodou Kostikov tych starsich? Mam zaujem hlavne o mesta, alebo ceske hrady
@adri266
mam len zvieratkove dvojice a kostikov v zahrade
Ahojte, nema niekto nahodou magnetky zvieratiek...ta mapa sveta co su teraz aktualne...kto by zopar daroval prip.vymenil za tie priserkove co boli predtym? A este poradte kde najdem celu tu mapu ako ma vyzerat a do kedy bude tato seria?
Ahojte,prosim mozete mi niekto hodit link na Mapu zvierat,kolko a ktore tam su? Aby sme vedeli,co a kolko nam chyba... Dakujem vopred 🙂
@katkaking do kedy bude neviem, ale obrazky mapa su tu http://kostici.webnode.cz/kostici/magnetky-ii/a...
@ninka123
Dakujem
@tomaskovamaminka
ponúkam / vymením
magnetky príšerky- 3,5,6,8,12,13,18,23,26,27,28,29 alebo magnetky mapa- medved, bizon, žralok,orangutan,tuleň
a potrebujem magnetky mapa zvierat- los,polárny medved, líška,jeleň,bocian,tiger, slon,kengura,korytnačka, koala...

@vanilka32 ahoj,niektoré by sme potrebovali 🙂
z magnetiek zvieratiek máme : kengura,žralok,polárny medveď,kondor -hodia sa ti všetky 4?