Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@pipinulkaa jasné 🙂 napíšem ti IP 🙂
@pipinulkaa billa nalepky som kupovala za 0.10 za kus plus postovne, ale potom tu pisali ze za magnetky 0.30 tak ako povies.
No nalepky aj ja predavam a kupujem za 0.10
Magnetky som este nemenila ale pisali zeny vrj magnetky idu po 0.30
@pipinulkaa tak ja si od teba kupim toho medveda hnedeho, posles mi prosim udaje do IP ?
@bianca15 Ahoj, môžem ti kľudne poslať za poštovné magnetky, kt. ti chýbajú, ak sa ti ešte nikto neozval 🙂
Ahojte, môžem ešte poslať za poštovné aj magnetky príšerky č. 16, 20, 22, 18 - my nezbierame. A z mapy zvieratiek nám chýba orangutan a deer a ostatné skoro všetko máme na výmenu. Ďakujem. 😉
@karolinka117 Ahoj,my mame navyse orangutana a potrebovali by sme kosatku,ak by sa u vas nasla...dakujem
@mirkanaty Ahoj, už mám orangutana, ale môžem kľudne poslať kosatku za poštovné 🙂
ahojte, kúpim 0,5€/ks bizona,pandu,klokana,tulena,korytnacku,ťavu,lišku,medveďa hnedého.kto môže ponúknite.lubbosko@gmail.com
Ahojte, má niekto prosím z mapy zvieratiek SLON a ŽRALOK? Vymením. mám navyše: kosatka, jaguár, panda, ľadový medveď, tučniak,koala, zajac a to posledné neviem, čo je: Moose.
Môj e.mail: mobottka@gmail.com. Ďakujem
A vie niekto, ako má vyzerať ten nový obrázok "Magický hrad"? Na stránke danone je núplný - nechápem prečo. Ďakujem pekne
@karolinka117 magnetku deer mám ak by si chcela tak pošlem za 0,50 (poštovné+obálka)
@zuzana909 Ďakujem, už som zohnala 🙂
z mapy zvierat mam jelena, leva, kralika, kondora a velrybu. Vymenim za starsie magnetky z Kostikov alebo za nalepky Animal Kingdom
Mam aj magnetky Berlin, Mexiko, Moskva a bocian. Su vsak poskrabane, nie mojou vinou, tak sme dostali . Tie ponukam zdarma k nakupu ci vymene.
Priserky ponukam 3, 6, 12, 13x2, 23, 28, Vymenim za starsie magnetky z Kostikov alebo za nalepky Animal Kingdom
@pipinulkaa z piratskeho ostrova potrebujem hviezdu a napis "klad" . za koľko ich predáš?
ahojte.potrebujem este klokana,tulena a tavu..na vymenu mame condor,bizon,kosatka,orangutan,zralok,tiger,bocian,lev,jaguar,aligator,panda a slon 🙂
ahojte,
ja potrebujem tavu,korytnacku,lisku,orangutana
na vymenu mam -bocian,jelen,kosatka
ak mate ,magnetky z piratskeho pokladu,potrbuje as i 7 kusov 🙂 🙂
@evahorina 30centov kus 🙂
@liliandax pozri moje mam tam fotku ktore mam ja na predaj 🙂
@zdenkahn vyssie mam obrazok, kde su magnetky z piratskeho pokladu, ktore mam ja, ja ich nepotrebujem
@pipinulkaa ahoj, ja ich nepotrebujem - nezbierame ich
z kostíkov mám na výmenu:
- pirátsky poklad: tie zakrížikované
- zvieratká: mačka (2x), teliatko, kozliatko, kôň, oslík, jahniatko
- z miest: Rím (Taliansko)
- záhradka: 12, 13
- príšerky: 8
- cestná premávka: obytná zóna, kruhový objazd, jednosmerná premávka, železničné priecestie so závorami, cestička pre chodcov

@mirkanaty orangutana tucniaka mam 🙂 lisku nie asi somtu cez mobil prehodim sa a poyriem to