Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte, kde nájdem ako má vyzerať Magický hrad? Na stránke kostíci to neviem nájsť, je tam len mapa zvierat...Ďakujem
@beruska023 ano, tulena mame, posleme za postovne.
Máme navyše
🙂
Darujem za poštovné 3x žralok, ľadový medveď, korytnačka a slon.
Ahojte, potrebujem z kostíkov JAGUARA A ŤAVU.
Na výmenu mám tieto:
los, kondor, bocian, žralok, jeleň, medveď (hnedý), tuleň.
Prosím vymeňte mi alebo od Vás kúpim chýbajúce.
Ďakujem veľmi pekne... :D
@zuzankazuzuliq Ahoj, jaguára aj ťavu ti môžem poslať za poštovné 🙂
Ahojte, mam zraloka, korytnacku, aligatora, jelena, losa, darujem za postovne.
Ahojte,my uz potrebujeme iba tulena-mate niekto? na vymenu mame iba lisku a tucniaky 🙂
@janulkka Ahojik,potrebovali by sme poslednu magnetku leva (mapa zvierat)a nahodou nemate aj magnetky z mapy pokladov? ak mate este leva tak by som ho aj kupila.Dakujem Daniela
@berus222 Ahojik,potrebovali by sme magnetku leva,je este aktualna?? na vymenu nemam z mapy zvierat ziadnu,ale mame napr.strazcov,mapa pokladov a priserky.
Dakujem Daniela
@janulicok Ahojik,potrebovali by sme magnetku leva,je este aktualna?? na vymenu nemam z mapy zvierat ziadnu,ale mame napr.strazcov,mapa pokladov a priserky.
Dakujem Daniela
@snnam Ahojik,potrebovali by sme magnetku leva,je este aktualna?? na vymenu nemam z mapy zvierat ziadnu,ale mame napr.strazcov,mapa pokladov a priserky.
Dakujem Daniela

ahojte kocky prosim potrebujem poslednu magnetku jelena, mam na vymenu: ladovy medved, kenguru,leva,bizona,zraloka, dakujeeeeeem. Krasny vecer vsetkym🙂