Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@tiburon1 ak je to tento tak ho mam v ponuke 🙂
@lilismoulinka Nie,nie ja potrebujem z mapy zvierat.Tie čo máš nepoznám,to boli asi dávno,ale dík.
ok
Ahojte..potrebujeme uz len 2 magnetky : tuleňa a klokana
Na výmenu máme tieto : jaguár, aligátor, panda, lev, bocian, žralok, kosatka, bizón, kondor, slon..
Ak by mal niekto obe magnetky veľmi by sme sa potešili 😀 prípadne aj odkúpim,ale len obidve naraz 😉
@katarina_kovasicova mam tieto, moze byt?
dobry den. este vymienate prosim magnetky. ja asi nemam ziadne na vymenu ale chyba mi este hnedy medved. nemate prosim ho este?
Ahojte, chýba mi ešte magnetka kengura, poprosím o kontakt na výmenu, alebo odkúpenie za 0,5€. Ďakujem
Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat
aká je cena?
@1junky1 ahoj ja mam medveda hnedeho
Ahojte..potrebujeme uz len 2 magnetky : tuleňa a klokana
Na výmenu máme tieto : jaguár, aligátor, panda, lev, bocian, žralok, kosatka, bizón, kondor, slon..
Ak by mal niekto obe magnetky veľmi by sme sa potešili 🙂 prípadne aj odkúpim,ale len obidve naraz 😀
Ahojte, potrebujeme už iba leva a za neho vieme ponúknuť: aligátora, bieleho medveďa, kondora a tigra. Vopred ďakujeme!
Všetkým, čo sa ozvali ďakujeme! 🙂 , vyzerá to, že budeme mať čoskoro komplet, čiže už nehľadáme nič, ale ak potrebujete niečo z prebytkov (viď. foto vyššie), napíšte do IP.
@coni84 Ahoj no leva potrebujem ale aj klokana a jednu sa mi neoplatí vymieňať.Ak by si mala obidve tak kľudne
Ahojte, prosim nenasli by sa u niekoho magnetky: zralok, klokan, lev a polarny medved? ak by ste chceli vymenit tak mame navyse: koala, liska, orangutan, jaguar a tavu 2x
dakujem velmi pekne

na predaj alebo vymenu za starsie Kostikove magnetky
tie mesta su popisane, ale take sme dostali, pridam zdarma