Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Predám komplentne 24 ks magmetiek - mapa zvierat
Mám na predaj všatky magnatky ,predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
Ahojte, potrebujeme už len kenguru, ak by ste mali odkúpim, na výmenu máme len líšku a aligátora. Ďakujem
Mám na predaj všetky magnetky aj po viac ks .Predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
Predám komplentne 24 ks magnetiek - mapa zvierat
Predám komplentne 30 ks magnetiek - príšerky
Mám na predaj všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks .Predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
Mám na predaj všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .Predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
kto ma z mapy zvierat navyse bociana, jelena a zraloka? Ja mám krokodila, lisku a tigra
Mate niekto z kostikov Mapa zvierat pandu, hnedeho medveda a srnu. Najlepsie vsetkych spolu. Dakujem
Namiesto srnky ma byt jelen 🙂))
ahojte, chcem sa zbaviť magnetiek 🙂 mám jaguara,slona, polárneho medveda, tulena,bizona, medveda hnedého, žraloka, aligatora, bociana, pandu..... 🙂
Mám na predaj všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks .Predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
Mám na predaj všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .Predávam aj na ks. Kus je po 0,50 €
Kostici mapa zvierat mam Moose - los, Deer - jelen, Bear - medved, Stork - bocian, Camel - tava, Elephant - slon, Penguin - tucniaci, Koala - koala, neposkriabane a nepoodlepovane.
Potrebujem: Fox - liska, Bison - bizon, Orangutan - orangutan, Kangaroo - kengura, Turtle - korytnacka neposkriabane a nepoodlepovane.
@janulicok Dobry den, nasli ste niekde, ako ma vyzerat Magicky hrad? Ja to zrovna riesim 🙂
Katarina
@katakadlecova už to je na stránke Danone Kostíci 😉
@janulicok Ano, dakujem, uz som ich aj ja nasla 🙂 Uz ich len vsetkych nazbierat... 😀
Predám komplentne 24 ks magnetiek - mapa zvierat
Predám komplentne 30 ks magnetiek - príšerky

Ahoj máme navyše : líška, bocian, koala, lev, slon, tuleň, ťavu.