icon

Kostíci. Vymením obrázky

alana1111
26. mar 2010

určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné

pexinka
25. jan 2014

mám na výmenu z dvojích zvieratiek káčatko, jahniatko, prasa,osol ak by niekomu chýbali

didi28
25. jan 2014

ahojte, nepotrbuje niekto z mapy zvierat 2x :zralok, bocian,zajac,krokodil,tava, tulen,bizon, slon, sob...dakujem..

nebicko43
25. jan 2014

ahoj , nepotrebujete niekto tieto magnetky?

pexinka
25. jan 2014

Vymením tieto 3 magnetky v červenom rámiku za nejaké iné z tohoto obrázku, ktoré ešte nemám, ponúknite 🙂

liliandax
26. jan 2014

@pexinka a ktore nemas?

ivusik26
26. jan 2014

@janulkka
ahoj mohla by si nam poslat hnedeho medveda a orangutana?
dakujem

ivusik26
26. jan 2014

ahojte mam na vymenu z mapy zvierat korytnacku, 2x slona, bocian, liska a jelena.

janulkka
26. jan 2014

@ivusik26 ahojko.. inak som z Trnavy... 🙂 no mám len hnedeho medveda

ivusik26
26. jan 2014

to nevadi ja mam rodinu z trnavy aj to budeme radi za medveda poslem ti adresu?bo ja v tt nebyvam tak casto

ivusik26
26. jan 2014

@snnam
ahoj mas este orangutana chyba nam do zbierky

ivusik26
26. jan 2014

@janulkka
to nevadi ja mam rodinu z trnavy aj to budeme radi za medveda poslem ti adresu?bo ja v tt nebyvam tak casto

ivusik26
26. jan 2014

mame aj zajaca na vymenu

ivusik26
26. jan 2014

@julianus
ahoj mame zajaca, jelena, slona, liska, bocian, korytnacka

ivusik26
26. jan 2014

@cililinka12
ahoj mam magnetku bociana ak mas zaujem

julianus
26. jan 2014

Ahoj ivusik26 my uz mame tu sadu kompletnú a nijaké naviac

ivusik26
26. jan 2014

mame este aj koalu

pexinka
26. jan 2014

@liliandax ešte mi ich chýba viac ako polovica, tak ak nejaké máš, ukáž a kuknem sa 🙂

tiburon1
26. jan 2014
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@pexinka Ahoj,ja by som potreboval tú prvú a tretiu v rámčeku - ten nápis a toho slimáka či čo to je...A ponúkam na výmenu toto

tiburon1
26. jan 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

@pipinulkaa Ahoj,potrebujem tie čo som ti označil v červenom rámčeku ak ich ešte máš a na výmenu mám tieto nové alebo príšerky alebo mapu zvierat

tiburon1
26. jan 2014
pexinka
26. jan 2014

@tiburon1 ahoj, magnetky ešte mám,ale všetky čo ponúkaš ty už mám

pipinulkaa
26. jan 2014

@tiburon1 mam ich a uz mam aj dalsie na vyse 🙂 len vecer pofotim IP 🙂 napis

pipinulkaa
26. jan 2014

@tiburon1 no toho zloun co tam je napisane to nemame 🙂

pipinulkaa
26. jan 2014

@tiburon1 a príserky mas ake cisla? napis vsetko do IP toto nestiham sledovat 🙂

tiburon1
26. jan 2014

@pexinka Ahoj,a billa nálepky pravek ?

pexinka
26. jan 2014

@tiburon1 čo s nimi? žiadne nemám a ani nezbieram už 🙂

tiburon1
26. jan 2014

@pexinka Myslel som na výmenu za tie magnetky 🙂

pexinka
26. jan 2014

@tiburon1 tak nie, ja ich nezbieram, jediné čo zbieram sú magnetky z kostíkov, nivea kody a walmark kody

snnam
26. jan 2014

@ivusik26 bohuzial orangutana nemam

snnam
26. jan 2014

Ahojte mame na vymenu za magicky hrad. Chýba nám tam vela