Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@daria77 ahoj ešte máme na predaj, príp. výmenu magnetky? hodili by sa nám 3ks
@pipinulkaa ahoj ešte máte toho draka z magického hradu?
@adinka2727 dobrý den, mám pre vás jednu magnetku k pirát. pokladu tu poslednú čo vám chýbala - korytnačka
@tiburon1 dobrý den, aj ja som zopár magnetiek pridala, pozrite, či sa vám ešte nejaké hodia 🙂
@adamikovalucia ahoj pozriem 🙂
@ttina23 dobrý den, ak ešte nemáte ja mám pre vás v posledom rade tu perlorodku.
@adamikovalucia dakujem uz mame komplet
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
@liliandax Ahoj,potreboval by som 1,6 a 14 a na výmenu mám toto
@zuzulik8883 Ahoj,máš ešte klokana ? Vymením za Camel
@adamikovalucia Ahoj,žiaľ z tvojich mi netreba nič.Teraz už len tie nové magický hrad.Ale ďakujem 😉
Ahoj, ak niekto ešte potrebuje máme navyše : koala, slon, bocian, líška, ťava a skoro všetky príšerky. Len za poštovné.
@adamikovalucia
ahoj, ja by som chcela od teba tieto magnetky na obrazku a ponukam ti za ne z magickeho hradu dve co nemas.
Ahojte, mojim babulam chybaju 4 magnetky z magickeho hradu na foto...vymenime za tie co su nad hradom 😉 dakujeme
@ajka82 Ahoj,a z príšeriek alebo mapy zvierat ti niečo netreba? Ja zháňam už len jednú z mapy zvierat klokana ktorú máš ale z hradu mám len 4 na výmenu a tie všetky máš.
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
@vodnik25 ja mam magnetky piratsky ostrov, darujem...foto nizsie 🙂
@vall1319 Mam tie dve spodne, darujem, ak este zhanate 🙂
@adinka2727 Mam tie dve napravo, darujem🙂
A zabudla som: BA. (sorry za spam)

@adinka2727 ahoj, je mi luto, uz ich nemam.