Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
a ešte máme žraloka, bieleho medveda, slona, jaguara,krokodíla,žraloka,hnedého medveda
@kikakikakika Dobry, nemate nahodou este nejake magnetky z mapy zvierat? Zhanam Koala, Pinguin, Jaguar, delfin, panda a korytnacka. Dikeees, Katarina
ahojte maminky , doma mi stoja tieto magnetky,,, ak ich niekto chce, pošlem za 0,60 centov...... žraloka, bieleho medveda, slona, jaguara,krokodíla,žraloka,hnedého medveda...
ak niekto potrebuje mám z magického hradu tieto 1,2,4,5,8,11,13,14,16,20,24,29 a 30.....
Máme navyše ak niekto potrebuje, Magický hrad: 5, 6, 14, 15, 18, 23, 29, 30.
zvieratká: líška, slon, bocian, koala, ťava. a príšerky: 5, 11, 13, 14, 15, 17.
ktore ?
@kbenuskova lutujem vsetky som uz rozdala :/
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .
@kbenuskova Hura, tak uz let 3 mi chybaju do zvieratiek: nemate PANDA, TIGER sibirsky a VELRYBA? Nemate niekto naviac? Baby a vy potom tie obrazky nejak zlepujete dokopy? dik
@sindleryovas Rada by som od vás kúpila magnetky hlavné mestá.Jana
@pipinulkaa Máme pre vás nejaké magnetky kostíkov Magický hrad a my by sme mali záujem o magnetky Pirátsky poklad.
@janicka75 uz mame dozbieranu celu sadu 🙂
@babusa1 ahoj, nahodou priserku c. 17 nemate?
@pipinulkaa 17 priserku mam
@babusa1 potrebujes aj ty nejaku magnetku? mozno mam. ak nie napis cenu a odkupim ju od teba 🙂

ahojte mám na výmenu čísla 1,2,4,5,8,11,13,14,16,18,20,21,25,26,29,30 a potrebujem 3,9,12,17,22,23,28....