Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
je mi luto, uz ich nemam 😢
ahojte, ešte zháňame z mapy zvierat medveďa hnedého, klokana, jaguára a jeleňa. Ak niekto máte za poštovné, budem veľmi rada.
a ešte bocian nám chýba.
Z magickeho hradu mi uz chyba len druha magnetka v druhom riadku - netopier na vezi. Prosim, kto ju ma.
AHOJTE, ZHÁŇAME Z PIRÁTSKEHO POKLADU POSLEDNÉ DVE MAGNETKY A TO ROHOVÚ TRUHLICU A ZELENÉHO HADA Z DRUHÉHO RADU DRUHÁ MAGNETKA.
ahojte ,tieto magnetky mam nazvys, kto by mal zaujem dajte vediet....
dakujem,
obrazok posielam
nema niekto magnetku magicky hrad potrebuje už len 1 a to je truhla a z nej trčia ruky kostry je to magnetka spodny rad druha z prava . rožna je biele strašidlo buba a vedla nej. ak by niekto mal navyše kupim alebo sa nejako dohodneme. dakujem 😀
Mám všetky magnetky - MAPA ZVIERAT aj po viac ks
Mám všetky magnetky - PRÍŠERKY aj po viac ks .
@patricia32
mám vašu chýbajúcu magnetku ale je to druhá z lava - nie náhodou
vymením
@lcba vlastne ano už mam ozvala sa my jedna mamina rano a dohodli sme sa už. dakujem 😀
Ahojte mám navyše magnetky magický hrad... čísla 1,2,4,5,6,8,11,15,16,20,23,24,25,26,27,29,30 .. číslované po radoch .. cena 0,60 centov....
kedže sa tu našla maminka ktorá bola zhrozená, že predávam za 0,60 centov za kus, tak ešte raz objasňujem , že je to za všetko, prípadne len za tie čo potrebujete 🙂
Mam priserky : 1-2x, 3-2x, 5, 6, 9, 11, 14, 15, 16-2x, 18, 26, 28.
Magicky hrad : 3, 28.
Kto ma zaujem piste IP.
Ahojte,potrebujem z magického hradu tieto čísla 10,12,18,19,21,23 a 28.
Ponúkam na výmenu iba magický hrad 5,15,25,alebo mapa zvierat niečo alebo príšerky.
ďakujem
ahojte, potrebujeme z magickeho hradu magnetku c. 25.... na vymenu mame to co je na obrazku, z animal kingdom su to cisla 72,158 a 164

@babusa1
ahoj potrebovala by som magnetku z piratskeho pokladu,su to tie štyri žlte rybky(pravy horný roh)
je to ešte možné? Mám nejaké na výmenu,pripadne kúpim.diky