Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Mam magnetky :
Priserky : 1-2x, 3-2x, 5, 6, 9, 11, 14, 15, 16-2x, 18, 26, 28.
Magicky hrad : 3, 28.
Zahradka : 14, 15.
Steniatka psikov : A, B, Č, E, F, CH, I, L, M, O, P, R, S, T, U, V, X.
Kto ma zaujem piste IP - darujem.
ahojte, zhanam poslednu magnetku kostikov magicky hrad c.24. Podaruje niekto za postovne?
@janulkka
ahojik,potrebovali by sme c.16..abrakadabraka,mate este?
16 už nie.... 🙂 bohužiaľ...
Ahojte. Mam na vas otasku. Pred rokom a pol mi zomrel priatel. Po nejakej dobe som niekoho spoznala a ten niekto mi dal pocitit, ze mi je s nim dobre. Mala som s nim par krat sex a potom mi povedal, ze mu to somnou neklape. Nasiel si babu ktora je od neho o rok starsia a ma 3 deti. Vravel mi, ze on deti rad nema. ale je s inou. Stale ked ho stretnem tak to somnou dost zamava a strasne mi chyba. Co mam robyt aby som sa zbavila pocitu ze ho potrebujem
☹
Ahojte.Mame na vymenu 1,4,15,21,30 z magic.hradu a potrebujeme 2,5,6,7,9,17,20,23,27.
ahojte, my by sme potrebovali z magickeho hradu posledne 2 - cisla 19 a 27. ma niekto?, najlepsie spolu.dakujem
ja by som vedela ponuknut cisla 6, 16, 24, 25, ak by mal niekto zaujem
ahojte toho bociana, jeleňa a klokana nikto nemáte za poštovné?
Ahojte. Nehráte na www.kostici.sk tú hru magicky hrad? Nevieme sa dostať do hradu cez to ľavé strašidlo. čo s nim treba? Ktoru hru často hrávate? My puzzle a to staranie sa o psíka.
@lucadra Neviem, ktore strasidlo myslis, ale ved to tam vsetko pise, nie? Treba zadat mena, tie su na magnetkach, ci nejaky iny problem ?
@lucadra Na lavo?Aha, no ta ta posiela k tej na pravo a tu kostru treba poskladat do truhly, pri spravnom poskladani zasvietia. A potom ti da klucik od hradu.
Ahojte,potrebujem ešte 3 magnetky magický hrad a to č.10,19 a 23
Na výmenu mám č.1,4,7,15,24,25
Najlepšie všetky 3 spolu.Ďakujem
U nas uz maju nove magnetky http://kostici.webnode.cz/album/a27-kostici-na-...
ahojte už mi netreba tieto magnetky... 1,5,6,7,8,11,13,15,19,20,21,24,25,26,27,30.... nepýtam centy za magnetky, len jednorázovo 0,60 centov... 🙂
@simonka1304 ahoj viem ti poslar cislo 6 a7 z magickeho hradu za postovne.dakujem
ahojte potrebovala by som z magickeho hradu 5 a 10 nema niekto obe? dakujem za info
Mam magnetky :
Priserky : 1, 3, 6, 11, 15, 16, 28.
Magicky hrad : 3, 26, 28.
Zahradka : 14.
Steniatka psikov : A, B, Č, E, F, CH, I, L, M, O, P, R, S, T, U, V, X.
Kto ma zaujem piste IP - darujem.
@janulkka
mam zaujem o cisla 5 a 20 z magického hradu.Este ich mate?
ahojte nam chybaju magnetky na magicky hrad 6,11,17,20,23 a 24,kto preda?
Ahojte,potrebujem ešte 3 magnetky magický hrad a to č.10,19 a 23
Na výmenu mám č.1,4,7,15,24,25
Najlepšie všetky 3 spolu.Ďakujem
@princezna123 .. dobrý deň.. bohužiaľ, dnes som všetky magnetky podarovala... :(

@karamel ahoj, napíš mi IP, za poštovné ti ho pošlem