Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Mam magnetky :
Priserky : 1-2x, 3-2x, 5, 6, 9, 11, 14, 15, 16-2x, 18, 26, 28.
Magicky hrad : 3, 28.
Zahradka : 14, 15.
Steniatka psikov : A, B, Č, E, F, CH, I, L, M, O, P, R, S, T, U, V, X.
Kto ma zaujem piste IP - darujem.
ahojte, zhanam poslednu magnetku kostikov magicky hrad c.24. Podaruje niekto za postovne?
Ahojte. Mam na vas otasku. Pred rokom a pol mi zomrel priatel. Po nejakej dobe som niekoho spoznala a ten niekto mi dal pocitit, ze mi je s nim dobre. Mala som s nim par krat sex a potom mi povedal, ze mu to somnou neklape. Nasiel si babu ktora je od neho o rok starsia a ma 3 deti. Vravel mi, ze on deti rad nema. ale je s inou. Stale ked ho stretnem tak to somnou dost zamava a strasne mi chyba. Co mam robyt aby som sa zbavila pocitu ze ho potrebujem
☹
Ahojte.Mame na vymenu 1,4,15,21,30 z magic.hradu a potrebujeme 2,5,6,7,9,17,20,23,27.
ahojte, my by sme potrebovali z magickeho hradu posledne 2 - cisla 19 a 27. ma niekto?, najlepsie spolu.dakujem
ja by som vedela ponuknut cisla 6, 16, 24, 25, ak by mal niekto zaujem
Ahojte. Nehráte na www.kostici.sk tú hru magicky hrad? Nevieme sa dostať do hradu cez to ľavé strašidlo. čo s nim treba? Ktoru hru často hrávate? My puzzle a to staranie sa o psíka.
@lucadra Neviem, ktore strasidlo myslis, ale ved to tam vsetko pise, nie? Treba zadat mena, tie su na magnetkach, ci nejaky iny problem ?
@lucadra Na lavo?Aha, no ta ta posiela k tej na pravo a tu kostru treba poskladat do truhly, pri spravnom poskladani zasvietia. A potom ti da klucik od hradu.
Ahojte,potrebujem ešte 3 magnetky magický hrad a to č.10,19 a 23
Na výmenu mám č.1,4,7,15,24,25
Najlepšie všetky 3 spolu.Ďakujem
U nas uz maju nove magnetky http://kostici.webnode.cz/album/a27-kostici-na-...
ahojte už mi netreba tieto magnetky... 1,5,6,7,8,11,13,15,19,20,21,24,25,26,27,30.... nepýtam centy za magnetky, len jednorázovo 0,60 centov... 🙂
ahojte potrebovala by som z magickeho hradu 5 a 10 nema niekto obe? dakujem za info
Mam magnetky :
Priserky : 1, 3, 6, 11, 15, 16, 28.
Magicky hrad : 3, 26, 28.
Zahradka : 14.
Steniatka psikov : A, B, Č, E, F, CH, I, L, M, O, P, R, S, T, U, V, X.
Kto ma zaujem piste IP - darujem.
Ahojte,potrebujem ešte 3 magnetky magický hrad a to č.10,19 a 23
Na výmenu mám č.1,4,7,15,24,25
Najlepšie všetky 3 spolu.Ďakujem
@princezna123 .. dobrý deň.. bohužiaľ, dnes som všetky magnetky podarovala... :(

@karamel ahoj, napíš mi IP, za poštovné ti ho pošlem