Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
@danusska
Pekny den prosim vas da sa od vas kúpiť 2,11,15 a 23- na obrázku ich mate. Vsetky kúpim. Prosim dajte vediet. Dakujem
Ahojte, chybaju nam pislecne 2 ks z magickeho hradu. Cislo 8 a 13. Kupim alebo vymenim za ine.
@katuska274 ahoj, mam pre teba 2,5,11,15,16. Potrebovala by som 8 a 13🙂ak by si mala
mam velmi vela kostikovych magnetiek aj starsie rozne ,len sa treba pytat,mam jedno foto,poslem a mozet si vybrat. vymenime za nieco ine ,kostikov nezbierame,alebo odpredame.
Ahojte, ostali mi
mapa zvierat: Bisona a Storka ( Bocian).
magickeho hradu c. 4, 5 , 6, 27 - 2x, a 30.
mesta: 2x Ottawa, Dublin, Pariz, Kodan, Praha, Bratislava, Washington, 2x Londyn.
magnetky sveta: Argentina, France, Greece, Kenya, Slovakia, Spain, Thailand, Turkey
aj mam karticky disney, c. 37, 73, 74, 113, 136, 172, 173.
Napiste do IP.
Ahojte, potrebujeme 2 magnetky z Magického hradu: č. 9 (vežu s modrým drakom) a č. 22 (písmeno K)
na výmenu máme
1 (ježibaba na metle) 2 MAGI 10 (netopier pred vežou), 12 (duch Oskar), 15 (BIELA PANI) 23 čierny kostlivec, 26 (smraďák) 28 (slizolez)
Ahojte,potrebujeme z novej série : USA ,Slovakia
na výmenu máme : Italy,Australia,Spain,Argentina,South Africa,France
z magického hradu:3,4,6,7,8,11
z mapy zvierat : ťavu
príšerky: 3,5,6,9,10,11,14,17,18,21,23,24,25,26,27,28( niektoré čísla i viackrát)
dobry den kto by mal monster 20..20..24???
Ahojte,nemáte niekto magnetky šteniatka psíkov ? Zháňam tieto Bígl ,Nemecký ovčiak , Zlatý retríver,
Proste písmená G , N , Z
Ďakujem.
potrebujem z monsters 20 nema niekto na vymenu
Ahojte tak tieto mám na výmenu :
A ja by som potrebovala vláčik, dopravné značky, tie hlavné mestá, tie štáty (čo sa zbierajú teraz) potom vesmír, tie súhvezdia a znamenia... a mnoho ďalších budem veľmi rada ak by niekto mal
@katarinka73 ahoj, co by si potrebovala zo suhvezdi ,znameni, mas ak konkretne nazvy ?
@katarinka73 vybrala by si si niektore z tychto ?
Hodil by sa mi vláčik 6,9, rovná sa a nemáte ešte nejaké?
@910

@kosice123
Dobrý den, mam záujem o cislo 25..