Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
Ahojte, ak by niekto potreboval z mapy zvierat zraloka, condora a korytnacku, ostali nam a uz nepotrebujeme
ahojte potrebovala by som este EGYPT, KENU, BRAZILIU, CINU, AUSTRALIU, KANADU. mam na vymenu TURECKO, SPANIELSKO.
ahojte baby, zháňam magnetky kostíkov vesmír (chýba mi veľa - mesiac, družica, pluto, urán...atď).
na výmenu ponúkam teraz aktuálne štáty - mám skoro všetky
@marianatehlarova
tu je foto japonska ak ti to pomoze
ahojte, nahodou tetovacky Rio 2
su udajne na jogurtoch, ale nie Kostici
ahojte na vymenu mam staty TURECKO, SPANIELSKO, THAJSKO. potrebujem este EGYPT, KENA, CINA, AUSTRALIA, CANADA.
@kacora88 ahoj! Aké zvieratká ti chýbajú?
@7mimmi ja mám indiu 🙂
Darujem
Zahradka : 14.
Priserky : 3, 15, 16, 28.
Magicky hrad : 3, 7, 26.
Staty : India.
Piste IP.
@sunflower201280 Indiu som už zohnala, ale vďaka 🙂
Ešte nám chýba: Austrália, Brazília a Rusko. Nemá niekto??
nema niekto na predaj magnetky z kosticov?-staty?
Ahojte,
chybaju nam dvojice zvierat z farmy: somar, prasa, zajac, hus a kačiatko. Ma niekto?
Na vymenu ponukame tieto:
Prosim piste do IP, dakujem.
Ahojte nemá niekto z vesmíru Saturn, zo zvieratiek: gorila,( tá česká abeceda), zo štátov USA, z hlavných miest česko, francúzsko, spojené arbské emiráty, rusko, zo psíkov: ešte tých starších: A,G,M,X,Y zo súhvezdí: rak, lev, pastýr, veľryba, orol a dalšie zvieratká: parrot, sheep, horse
@katarinka73 ahoj! Nemáš na výmenu lesných strážcov?
@sunflower201280 mám aké potrebujete?

Dobry den mam na vymenu priserky 2×27,z mapy zvierat penguina,lesnych strazcov Piradsky poklad.potrebujem par zvierat z mapy zvierat.aj darujem!