Kostíci. Vymením obrázky
určite kupujete jogurty a preto sa chcem opýtať či náhodou nemáte viac rovnakých obrázkov zo značiek.mne sa tak podarilo kúpiť a rada by som vymenila: obytnú zónu,kruhový objazd,železničné priecestie so závorami za iné
ak sa nemylim, tak mam 29 z tvojich, len tu jednu (to je ta predposledna) - overim si to este doma vecer a napisem ti
vymenis mi za nu aspon 3ks?
Ahojte chýbajú nám už posledné hlavné mestá Paríž a Praha kto by mal píšte vymením
zhanam tetovacky RIO2 a magnetky mapy zvierat
na vymenu ine magnetky alebo tesco karticky
prosim do IP
Hladam poslednu magnetku zajaca z mapy zvierat nema niekto?aj odkupim.mam na vymemu:smolkov,billa nalepky praveka karticky dusney
vymenim
@lauraaaaaa ahoj. Pre dcerku potrebujem uz len polaar bear' bison, turtle a seal. Pre synovca zhanam chinu a tiez tie zvieratka. Jemu este chyba vela, tak ak nemas tie co som napisala, tak ponukni co mas. Urcite sa niektore trafia.
Chcela by som vas poprosit ak nahodou mate disney kartičky :44,51,66,96,154,170
ponukam na vymenu cele puzzle piratsky poklad a komplet puzzle mapa zvierat,oktem toho mam ešte seal,kangaroo,bear,stork a s prišeriek 19,8,16,16,16,15,5
@danusska ahoj bizona mam ,dalej orangutana,moose,jaguar,koala,nejake tecso kartičky,animal kingdom,strázcov,dam aj foto
mam disney karticky 3,14,66,111,131,154 vymenim za magnetky z kostikov mapy zvierat (camel, penguin, kangaroo, elephant, lion, panda) alebo tetovacky RIO2
za 1 karticku minimalne 3ks magnetky alebo 5ks tetovacky RIO2
Ahojte, ostali mi
mapa zvierat: Bocian - rezerva
magickeho hradu c. 6, 27 - 2x.
mesta: ( 2x Ottawa, Dublin, Pariz, Kodan, Praha, Bratislava, Washington, 2x Londyn. vsetky su rezerva)
magnetky sveta: Austria, Czech Republic 2x, Germany, Greece, Itlay, India, Kenya, Saudi Arabia, Spain, , Turkey 2x.
aj mam karticky disney, c. 37, 73, 74, 113, 136, 172, 173.
aj moja kamoska maju magnetky sveta, zalezi kto chybaju. tak napisem.
Napiste do IP
@nebicko43 a aké Vám chýbajú mohli by sme vymeniť?
Ahojte mám skoro všetky zvieratká z mapy píšte kto potrebuje IP

@drobec17 vymienam za chybajuce magnetky z magickeho hradu, pozri vyssie co mi chyba